Dolar 32,4042
Euro 34,8052
Altın 2.433,61
BİST 9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

CHP adayı Pelinsu Yıldırım Demir’den seçim değerlendirmesi

CHP adayı Pelinsu Yıldırım Demir’den seçim değerlendirmesi
Aksaray Anadolu AŞ
2 Nisan 2024 13:51
CHP’li Aday Aksaray ve Türkiye geneline yönelik yaptığı açıklamada geleceğe yönelik umutlu mesajlar verdi. CHP’li adayın yaptığı açıklama şu şekilde;

“Partimiz ve ülkemiz adına çok umut verici gelişmeler yaşandı”

Herkese merhaba, dün akşamdan şu ana kadar telefonum destek mesajlarıyla doldu. Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. 31 Martta Türkiye genelinde çok güzel sonuçlar elde ettik. Partimiz ve ülkemiz adına çok umut verici gelişmeler yaşandı, öncelikle bu noktadaki heyecanımı ve mutluluğumu paylaşmak istiyorum.

“Bizler Aksaraylılarla bir gönül birlikteliği kurduk.”

Cumhuriyet Halk Partisi 2024 yerel seçimlerinde Türkiye’de imzasını attı damgasını vurdu. Aksaray’da istediğimiz, arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşamadık. Bunun için arkadaşlarımızla oturacağız, tartışacağız öz eleştirimizi vereceğiz. Muhakkak ama muhakkak Aksaray’ı Cumhuriyet Halk Partisi’nin Halkçı belediyeciliği ile kavuşturacak formülü, yöntemi bulacağız.
Bizler Aksaraylılarla bir gönül birlikteliği kurduk. Sandıktan çıkan oyun çok ötesinde sıktığımız her elde, baktığımız her gözde samimiyeti ve muhabbeti gördük. Bunun için bu gönül birlikteliğimizi muhakkak koruyacağız.

Bizim iddiamız her zaman şuydu: “Bu Şehir İçin En Çok Biz Çalışacağız”

Bizim iddiamız her zaman şuydu; bu şehir için en çok biz çalışacağız, Aksaray için hizmeti en çok biz getireceğiz. Bu şehrin gençleri bu şehrin geleceğine sahip çıkacak. Bu sözümüzün arkasındayız. Mutlaka ama mutlaka Cumhuriyet Halk Partisi’nin Halkçı belediyecilik düzeni ile Aksaray’ı buluşturacağız. Buradan tüm Aksaraylılara teşekkür ediyorum..
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.