Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Engelliler Derneği ve Baro’yla protokol imzalandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Engelliler Derneği ve Aksaray Barosu ile “Tezsiz Yüksek Lisans Protokolü” imzaladı. Böylece, ASÜ’nün protokol imzaladığı Sivil Toplum Kuruluşu ve Sendika sayısı 8’e yükseldi..

Engelliler Derneği ve Baro’yla protokol imzalandı
Aksaray Anadolu AŞ
30 Aralık 2015 14:39

ASÜ Senato Salonu’nda düzenlenen imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, hali hazırda tezsiz yüksek lisans öğrenci sayısının 153, bu yıl ayrılan kontenjanın ise 185 olduğunu söyledi.

Bugüne kadar 194 öğrencinin tezsiz yüksek lisans diploması aldığından da söz eden Şahin, “Yönetim Bilişim Sistemleri, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İşletme, Sağlık, Yönetim Organizasyon, Para Banka ve Bankacılık Finans’tan oluşan 7 farklı bölümle tezsiz yüksek lisans eğitimlerine devam ediyoruz. İmzalanan bu protokolle hem Engelliler Derneği, hem de Baro üyeleri, nispeten avantajlı şartlarda tezsiz yüksek lisansa başvurabilecekler. İşbirliğine yönelik bu adımların artmasını umuyoruz” dedi. ASÜ Rektörü, Aksaray’ın eğitim-öğretim faaliyetlerinde daha nitelikli bir yere gelmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Törende konuşan Dernek Başkanı Bekir Kaya ve Baro Başkanı Levent Bozkurt ise, imzalanan protokolün kurumlar arası işbirliğinin güzel bir örneği olduğunu söylediler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.