Dolar 32,4721
Euro 34,8697
Altın 2.432,37
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 20°C

Turan Yaldır’dan çok sert açıklama: Yavuz hırsız ev sahibini bastırır!

Turan Yaldır’dan çok sert açıklama: Yavuz hırsız ev sahibini bastırır!
Aksaray Anadolu AŞ
13 Nisan 2024 20:00

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, ‘Kamuoyuna Duyuru’ adı altında sert sözlerle bir açıklama paylaştı.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Milletimizin iradesinin tecelli ettiği yerel seçim sonuçları ülkemize Aksaray’ımıza hayırlara vesile olsun.

İYİ Parti olarak sandığın kararını çok yönlü değerlendirip idrak ederek yolumuza devam edeceğiz. Aksaray özelinde elimizi uzattığımız her bir vatandaşımızın samimi kucak açışına şahit olduk. Halkımız hazır olun talimatını bizlere vermiştir. Bu mesajı tüm dava ve yol arkadaşlarımızla değerlendirip Milletimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Ayrıca baba ocağımız olan Aksaray MHP’de koyunun olmadığı yerde Abdurrahman Çelebi misali siyasi hayatını sürdüren ve mevzubahis siyaset ve malvarlığı olunca en son konuşacak kişi olacak şahıs yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali iftira ve çamur siyasetini sürdürmektedir.

Elbette kendisini tanıyanların bu zattan beklentisi Milletimizin derdiyle dertlenmesi değildir. Evveli ve bildiği çamur ve iftira atmak olan bu zat en iyi bildiğini yapmaya devam etmektedir.

Bu zamana kadar içerisinden çıktığım camiaya hürmeten sürdürdüğümüz nazik tavrı farklı algılayan zat ve yanındaki trolleri bundan sonra yaptıkları her açıklamaya aynı tondan cevap alacaklarını ve kendilerine pabuç bırakılmayacağını öğreneceklerdir. İftira ve kumpaslarla siyasi hayatını sürdürenler, bu ülkenin namuslu insanlarının namussuzlardan daha cesur olduğunu anlayacaklardır.

Cumhur İttifakı’nın nimetiyle yan gelip yatmakta mahir olan zat partisine ve camiasına verdiği zararı örtbas edercesine bizleri hedef almaktadır.

Milletine ettiği hakaretler açıkça ortadayken, önce o sözlerin hesabını vermesi gerekirken kişisel menfaatleri için benim de minnet ve saygı duyduğum camiayı kendine kalkan yaparak alçak hain bir terör örgütü adıyla iftiraya devam edip kendi kusurunu bastırmaya çalışmaktadır.

Bu zat önce kendi arkadaşlarını ve partisini düşürdüğü durumu görmelidir. Küçük olsun benim olsun mantığıyla hareket ederek kendi siyası ortaklarına hangi hesaplarla belediyeyi nasıl teslim ettiğini izah etmelidir.

Kendisini birgün olsun Aksaraylı’nın, pazarcının, sanayicinin, çiftçinin, garip gurebanın, fakir fukaranın hakkını TBMM’de savunurken, sokakta hatırını sorarken gören olmamıştır.

Sanki belediyeyi İYİ Parti yönetiyormuşçasına hedef tahtasına bizleri oturtup başından beri iftira ve yalanlarla devam eden zat yaptığı pazarlıkların neticesi olsa gerek eleştiri yöneltmesi gereken kesime ağzını açmamıştır.

Bu zatı tanımayanlar için tavsiyem akrabalarına, okul arkadaşlarına, geçmişte birlikte siyaset yaptığı arkadaşlarına sorsunlar. Kimlerle ne tür dolaplar çevirdiğini mal varlığının kaynağını kimlere ve nerelerde yapılan usulsüzlüklere borçlu olduğunun cevabını alacaklardır.

Kamuoyuna çıkıp söylediklerini çarpıtmadan bir an evvel özür dilemesi ve siyasi hayatını sonlandırması naçizane tavsiyemizdir.

Biz İYİ Parti ve Türk Milliyetçileri olarak hür ve müstakil siyasi duruşumuzla ve onurumuzla, Türk Milliyetçiliği çizgisinden taviz vermeden ve Milletimize sığınarak mücadelemize devam edeceğiz.”

blank blank

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.