Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Kahramanlarımıza moral desteği, kumanya kampanyası

Aksaray Belediyesi öncülüğünde, doğuda terörle mücadele eden asker ve polislere moral vermek amacıyla “Kahramanlarımıza Moral Desteği, Kumanya Kampanyası” başlatıldı..

Kahramanlarımıza moral desteği, kumanya kampanyası
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mayıs 2016 01:07

Aksaray’dan askerlere moral vermek amacıyla başlatılan kampanya hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “ Aksaray Belediyesi olarak arkadaşlarla birlikte, terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize psikolojik destek vermek amacıyla, farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir kampanya başlatmaya karar verdik.

Kampanyamıza Kadın Koordinasyon Merkezimiz ile Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti de destek vermekte. Türkiye tarihinde kritik süreçlerden geçtiğimiz bu dönemde bizde Aksaraylı hemşehrilerimizle birlikte güvenlik güçlerimize, en azından elimizden geldiğince destek olmamız gerektiğini düşündük. İnşallah bu düşüncelerle başlattığımız “Kahramanlarımıza Moral Desteği, Kumanya Kampanyası” hayırlı uğurlu olur. Amacımız; terörle mücadele eden asker ve polisimize, sadece moral desteğinde bulunmak ve Aksaray halkının yanında olduklarını hissettirmek. Aksaraylı hemşerilerimizin bu konuda çok duyarlı olacağını, bize kesinlikle destek olacaklarını düşünerek, bir adım attık. Onlara bu konuda destek olmak bizim onur ve gurur duyduğumuz bir konudur” dedi.

Kampanya tarihinin 30-31 Mayıs ‘ta gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Yazgı, “ kampanyamıza destek vermek isteyen başta hanımefendiler olmak üzere herkesin katılımını bekliyoruz. Kampanyaya destek olmak isteyen herkes ev yapımı olarak hazırlanan, yöresel pasta, börek, poğaça, kek, baklava, yaprak sarma, kuru pasta çeşitleri gibi yiyecek içecek malzemelerini salama kaplarında bozulmayacak şekilde paketleyerek kumanya haline getirip, Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezine teslim edebilirler ”dedi.

Başkan Yazgı, “Yine vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını ortaya koyan Güvenlik Güçlerimize; çocuklarımız ve genç kardeşlerimiz, duygu ve düşüncelerini anlatan kompozisyon, şiir vb. notlarını 30-31 Mayıs tarihleri arasında saat:14.00 kadar toplama merkezimize ulaştırabilirler” dedi.

Başkan Yazgı, son olarak 0 543 272 80 83 numaralı hat üzerinden Whatsapp grubu kurduklarını ve bu numaradan kişilerin kısa videolar çekerek kahraman güvenlik güçlerimize moral vererek destek olabileceklerini kaydetti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.