Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Anne sütünün önemini anlatıldı

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi, anne ve anne adaylarını bebeğin emzirilmesi ve beslenmesi konusunda anne ve anne adaylarını bilgilendirmek üzere, iki farklı noktada stant açtı..

Anne sütünün önemini anlatıldı
Aksaray Anadolu AŞ
5 Ekim 2017 19:41

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi, anne ve anne adaylarını bebeğin emzirilmesi ve beslenmesi konusunda anne ve anne adaylarını bilgilendirmek üzere, iki farklı noktada stant açtı.

İlk stant, Ş.Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniği poliklinik katında, ikinci stant ise Park Site AVM’de açıldı.

Her iki standı ziyaret eden anne ve anne adaylarına, anne sütü ve emzirmenin önemi anlatılarak, bilgilendirme yapıldı. Stantta broşür, rehber bilgilendirme formları da dağıtıldı

Anne ve anne adaylarının yoğun ilgi gösterdiği stantlarda, bebek için anne sütü ve beslenmenin önemi, anne ve bebeğin fiziksel bağın nasıl sağlanacağı, bebeğin tutulma şekli ve emzirme pozisyonları, emzik ve doğru biberon kullanma konusunda uygulamalı eğitimler verildi.

Park Site AVM’de açılan stantta ayrıca bayanlara meme kanserinin erken teşhis yöntemlerinden biri olan kendi kendine meme muayenesinin nasıl yapılacağı konusunda broşürler dağıtılarak, sözlü bilgiler verildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.