Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Başkan Yazgı’dan 24 Haziran teşekkürü

Başkan Yazgı’dan 24 Haziran teşekkürü
Aksaray Anadolu AŞ
27 Haziran 2018 14:11

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 24 Haziran seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

‘24 Haziran ülkemizi için milat tarihi olacak’ diyen Başkan Yazgı, “24 Haziran seçiminde Milletimiz iradesini ortaya koymuştur. Şehrimizde yaşayan hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan güveni tazelemiş ve %76 gibi oranla güçlü bir destek vermiştir. Cumhur İttifakına oy veren, herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

24 Haziran tarihinde millet olarak sandık başına gidererek herkesin tercihini kullandığını söyleyen Başkan Yazgı, “Bu seçim, ortaya koyduğumuz hedeflere daha hızlı ve etkin şekilde ulaşmamıza vesile olacaktır. O yüzden 24 Haziran tarihi Türkiye’nin dönüm noktasının tarihidir” ifadelerini kullandı.

Milletimizin seçimlerde yine istikrardan yana tercih yaptığını açıklayan Başkan Yazgı, “Gerçekleşen seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halkın desteğini alarak birinci turda zaferle çıkmasını bilmiştir. Ülkemiz, bu seçimlerde dünyaya demokrasi dersi vermiş. Milletin iradesinin nasıl tecelli ettiği tüm dünya izlemiştir. Seçimlerde ülkemizin önüne geçmek isteyenler bir kez daha emellerine ulaşamamış, yenilmişledir. Ülkemizde seçim en çok mazlum İslami Coğrafyasında sevinçle karşılanmıştır.

Aksaray’ımız seçimlerde Cumhurbaşkanımıza olan güveni sandıkta yansıtmıştır. %76 gibi bir oranla güçlü bir destek vermiştir. Ben şahsım adına sandık başına gidip oy kullanan tüm Aksaray halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Sandıktan milletin iradesi çıkmıştır” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, ülkemizin 2023 hedeflerine istikrar ve güvenle ulaşacağını söyleyen Başkan Yazgı, 24 Haziran seçimlerinin başta şehrimiz olmak üzere Vatanımıza, Milletimize, tüm İslam Ümmetine hayırlı olması temennisinde bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.