Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
BİST 9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

En Güzel Doğum Günü Hediyesi Fikirleri Nedir?

En Güzel Doğum Günü Hediyesi Fikirleri Nedir?
Aksaray Anadolu AŞ
24 Mayıs 2022 22:46

Doğum günleri herkes için ayrı ve özel bir gündür. Doğum günü kişilerin, dünya hayatına gelişlerinin kutlandığı ve çeşitli hediyeler alındığı bir gündür. Doğum günleri özel bir gün olarak her yaştaki kişiler tarafından gelenek haline gelmiş, kutlama yapılan anlamlı bir gündür. Bireyler doğdukları tarihe göre doğum günleri için özel anlamlar yüklerler. Bir ailenin dört gözle beklediği dünyaya gelen bebekleri için her yıl düzenli olarak aynı tarihte kutlama yaptıkları doğum günleri, kişi hayatının her döneminde varola gelmiştir. Günümüzde yoğun olarak kutlanan doğum günleri, çeşitli hediyelik eşyalar alınarak; eş, çocuk, anne, baba, kardeş, akraba, dost, arkadaş gibi kişilerin kendilerini özel hissettikleri gün olarak kutlamalarla kalıcı hale dönüştürülmektedir.

Doğum günlerinde bebek ve çocuklar için şirin etkinlikler oluşturulur ve onlara göre çeşitli hediyelikler alınır. Daha bebek dünyaya gelmeden onun için özel ‘baby shower’ partileri düzenlenir ve bebeğinin doğmasıyla ‘hoşgeldin bebek’ etkinleri yapılır. Bebeklerin kullanabileceği özel hediyelikler, yeni doğum yapmış anneler için alınabilir. Ayrıca hamile kadına doğum günü hediyesi olarak bebeğiyle ilgili doğmadan önceki anılarını yazabilmesi ve kalıcı hale dönüştürmesi için bebek konseptli özel ajanda veya defterlerden alabilirsiniz.

Doğum hediyeleri, kutlamalar, her zaman hatırlanacak kalıcı, özgün anlar olacaktır. Doğum günlerini unutulmaz anlara dönüştürmek ve hatıra kalması için farklı doğum günü hediyesi seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Doğum günlerini kutlamak ve bu ana özel kalıcı hediyelikler almak için; hediye alacağınız kişinin mesleği, sevdiği ve hoşlandığı özellikteki hediyeliklerden almaya özen göstermelisiniz. Erkeğe doğum günü hediyesi almak istiyorsanız; cüzdan, çanta, kravat iğnesi, kupa, anahtarlık, tuttuğu takıma özel ürünler, ayakkabı, kişiye özel saat, kalem gibi hediyelik alternatiflerini seçebilirsiniz.

Askere doğum günü hediyesi almak istiyorsanız; isme özel kalem, şık tasarım anahtarlıklar, magnetler, termos çeşitleri, askerlere özel tasarlanmış kupa çeşitleri, Türk bayraklı duvar saati, cüzdan çeşitleri, kişiye özel anıları yazması için defter çeşitleri, giyim ürünlerinden, tesbih, takım atkıları gibi hediyeliklerden tercih edebilirsiniz.

Avukat doğum günü hediyesi olarak; isme özel kartvizitlik, isme özel kalem, şık duvar tabloları, mesleğe özel duvar saati, adalet heykeli biblo çeşitleri, masa saati, kişiye özel defter, çiçek, anahtarlık, cüzdan, dosya çantası, kitap ayracı gibi ürünlerden seçebilirsiniz.

Ağabeye doğum günü hediyesi seçeneklerinden; cüzdan, anahtarlık, ikili kupa, kişiye özel defter, kartvizitlik, kravat iğnesi, magnet, çini küllük, duvar saati, kol saati, çanta, ayakkabı, kulaklık, termos, kitap ayracı çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Cezaevindeki eşe doğum günü hediyesi olarak; kişiye özel defter, kalem, renkli zarflar, kitap ayracı gibi hediyelikleri tercih edebilirsiniz.

Doğum günü hediyesi olarak alınabilecek hediyeler aşağıda listelenmiştir.

1. Hediyelik Kupa

Herkes sevdiklerine, doğum günü için en güzel hediyeyi bulup almak ister. Doğum günü kutlayacak sevdiklerinizde, size ait bir hatıra kalması için özgün hediyelikler almak için arayışa girebilirsiniz. Bunun için doğum günü öncesinde çok çeşitli hediyelik alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Hediyelik kupa çeşitlerini alacağınız kişiye özel hediyelik tercihi olarak seçebilirsiniz. Birbirinden farklı rengarenk, farklı desenlerde kupa çeşitlerini doğum gününe özel alabilirsiniz. Bir erkeğe alınacak en güzel doğum günü hediyesi olarak kupa çeşitlerinden kişiye özel tasarım oluşturabilir ve onun için özgün modelleri kullanabilirsiniz. Kız kardeşe doğum günü hediyesi ne alınır diye araştırıyorsanız, hediyelik kupa çeşitlerinden şehir temalı, karikatür temalı, çiçek motiflerle süslemeli, isme özel yazılı, emoji figürlü seçenekleri değerlendirebilirsiniz. 18 yaş doğum günü hediyesi olarak; takıma özel tasarlanmış kupa çeşitlerinden, isme özel kupa, karikatür çizimli kupa, resimli kupa, renk değiştiren kupa, ülke başkentlerine özel yazılı kupa, çiçek desenli, hayvan figürlü, çini süslemeli kupa çeşitlerinden satın alabilirsiniz.

2. Kişiye Özel Çerçeve

Doğum hediyesi olarak tercih edebileceğiniz kişiye özel çerçeve ürünleri, sizin adınıza kalıcı ve özgün bir hediyelik alternatifi olacaktır. Kişiye özel çerçeveler ömür boyu kullanılacak ve saklanacak değerli ve anlamlı bir doğum günü hediyesi alternatifidir. Alacağınız kişiye özel tasarımlar oluşturarak, farklı ve seçkin bir hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz. Sevgili doğum günü hediyesi olarak ikinize özel kalpli, motifli desenlerle kişiye özel çerçeve alabilir ve içine birlikte olduğunuz en güzel anlarınızdan birinin fotoğrafını koyarak kalıcı hale dönüştürebilirsiniz. Arkadaş doğum günü hediyesi olarak kişiye özel çerçeve hediyelikleri arkadaşınızın hoşlandığı modellere göre tasarlayabilir, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kişiselleştirilebilir doğum günü hediyesi olarak istediğiniz özel forma dönüştürebileceğiniz bu çerçeve hediyelikler, doğum günü için şık, estetik, değerli bir hediyelik seçeneği olacaktır.

3. Hediyelik Sabun

Hediyelik sabunlar, kokulu ve rengarenk çeşitleri ile farklı bir doğum günü hediyesi alternatifi olacaktır. Kullanışlı ve şık hediyelik sabunlar, kız arkadaşa doğum günü hediyesi olarak değerlendirebilirsiniz. Kız arkadaşınızın hoşlandığı renk ve koku özelliğini taşıyan hediyelik sabunlardan seçerek, üzerine hediye notu yazdırabilir ve şık hediye paketi ile sunabilirsiniz. Dosta doğum günü hediyesi olarak ikinize özel hediyelik sabun paketi oluşturabilir, dostunuzun sevdiği sabun çeşitlerinden farklı şekil ve modellerde olanları seçebilirsiniz. Dostunuzun adını yazdırabilir ve özel hediye paketi ile doğum günü için farklı bir hediye olarak sunabilirsiniz.

Anne doğum günü hediyesi olarak; sabunlar çok güzel ve şık bir hediyelik alternatifi olacaktır. Saflık ve temizliğin sembolü olan sabunlar, anneniz için; gül şeklinde, pembe renkli, papatyalı, kalpli, motifli, çiçek buketi şeklinde olan sabun çeşitlerinden doğum günü hediyesi olarak tercih edebilirsiniz.

4. Hediyelik Kar Küresi

Kar küresi hediyelikler, su içinde birçok farklı figür ile kar şeklinde tanelerin hareket ettiği, çok güzel görsel ve özgün bir hediyelik alternatifidir. Dekoratif amaçlı olarak kullanılan kar küreleri çocuklar ve büyükler tarafından sevilen hediyelik seçeneklerinden biridir. Değişik doğum günü hediyesi arayışında iseniz çok çeşitli kar küresi hediyeliklerinden, sizin alacağınız kişiye uygun olanını seçebilirsiniz. Sevgiliye anlamlı doğum günü hediyesi olarak içerisinde kadın erkek figürü olan, şık kar küresi hediyeliğini seçebilir, isterseniz kar küresinin içine özel not koydurabilirsiniz. Özelleştirilebilir doğum günü hediyesi olarak doğum gününe özel kar küresi tasarımları oluşturabilir, kalıcı ve özgün hediyelik almak şansını yakalayabilirsiniz. En yakın arkadaşa doğum günü hediyesi olarak kar küresini çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca kar küresi koleksiyonu yapan arkadaşınız varsa mutlaka çeşitli kar küresi modellerinden hediye olarak almalısınız.

5. Kokulu Mum

Farklı renk ve modellerde kokulu mum çeşitleri, doğum günü hediyesi alternatifleri arasında karşınıza çıkacaktır.  Kokulu mumlar eşsiz tasarım seçenekleri ile kullanıldıkları ortamın atmosferi değiştirecek ve yaydığı koku ile kullananları cezbedecektir. Daha çok dekoratif amaçlı olarak evlerde kullanılan kokulu mumlar, işyeri içinde farklı tercih edilebilecek seçeneklere sahiptir. En iyi arkadaşa doğum günü hediyesi olarak kokulu mum çeşitlerinden arkadaşınızın hoşlandığı seçeneklerden seçebilirsiniz. Değişik ve hoş kokulu mum hediyelikler özellikle kadın tarafından çok sevilmektedir. Eşe doğum günü hediyesi olarak kokulu kalp şeklindeki mum hediyelik çeşitlerinden seçebilir ve romantik akşam yemeklerinizde ortamın ambiyansına katkı sağlayabilirsiniz.

6. Buhurdanlık

Buhurdanlık; haznesinde mum ve uçucu yağların yakıldığı etrafa güzel koku yayması için kullanılan bir objedir. Geleneksel olarak yaygın şekilde kullanılan buhurdanlıklar, şık ve estetik tasarımları ile göz doldurmaktadır. Doğum günü için geleneksel, şık bir hediyelik almak istiyorsanız, birbirinden güzel modellerde buhurdanlık çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Annelere doğum günü hediyesi olarak; renkli, çini işlemeli ve özgün motifli buhurdanlık çeşitlerinden alabilirsiniz. Annenizin evde severek kullanacağı buhurdanlık hediyelikler kullanıldığı ortamın farklı ve hoş kokmasını sağlayacaktır. Ayrıca babaya doğum günü hediyesi olarak gümüş kaplama şık, gaz lambası modelli buhurdanlık seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Masa üstü için küçük buhurdanlık modellerini işyerinde kullanım için tercih edebilirsiniz.

En Güzel Doğum Günü Hediyeleri Nereden Alınır?

Doğum günlerinde, en güzel hediyenin sizin hediyeniz olmasını istiyorsanız farklı arayışlar içine girebilirsiniz. En güzel doğum hediyelik seçenekleri için Myros.com adresini ziyaret ederek, doğum gününe özel hediyelik çeşitlerini inceleyebilir, özel doğum günü tasarımlarıyla birleştirerek, özgün hediyelikler alabilirsiniz. En güzel doğum hediyeliğinin sizin hediyeniz olmasını istiyorsanız; Myros’un kaliteli ürün yelpazesinden kişiye özel tasarımlarla hediyelik tasarımları oluşturabilirsiniz. Sevdikleriniz için istediğiniz doğum günü konseptine uyarlayabilir ve güvenle farklı hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.