Dolar 32,3622
Euro 34,7316
Altın 2.393,95
BİST 10.153,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Kalite ve Güvenle Dünyaca Ünlü Markalara Ait Orijinal Saatler: İkincielsaatler

Kalite ve Güvenle Dünyaca Ünlü Markalara Ait Orijinal Saatler: İkincielsaatler
Aksaray Anadolu AŞ
16 Eylül 2022 16:31

İkincielsaatler, Fancy Chrono markasının yan kuruluşu olarak hizmet veren saat alım satımı yapılabilen bir pazaryeri platformudur. Pazaryeri olmaktan çok daha fazlasını vadeden İkincielsaatler, dünyaca ünlü saat üreticisi markaların birçok modelini ev sahipliği yapıyor. son derece geniş yelpazeli ürün çeşitliliğiyle hemen her saat modeline kolaylıkla ulaşabilme imkanı sunan platform, aynı zamanda cazip fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

İkinci el lüks saatlerin yanı sıra tamamen sıfır ve orijinal saat modellerine de erişimi sağlayabilme imkanı sunan İkincielsaatler, FANCY güvencesiyle hizmet sağlıyor. Yüksek düzeyde tecrübeli, deneyimli ve uzman kadrosuyla saat alım satışının dışında tamir ve bakım hizmetleri de sunan platformdan destek alarak klasik ve modern saatlerin bakımını gerçekleştirmeniz mümkündür.

Geniş Yelpazeli Model, Marka ve Tasarım Çeşitliliği

Geniş yelpazeli model marka ve tasarım çeşitliliğiyle dünyaca ünlü birçok saat üreticisi markanın saatlerini düşük maliyetlerle sanatseverlerle buluşturan İkincielsaatler, yüksek standartta hizmet kalitesiyle güven vadediyor.  Tudor, Rolex, Ulysse Nardin, Cartier saat, Jager, Panerai saatler gibi dünyaca ünlü markalar başta olmak üzere birçok markanın saat modeline İkincielsaatler platformu üzerinden ulaşmak olanaklıdır.

İkinci el saat satışı dışında alımı da yapana platform, her marka ve modeli gerçek fiyatlarıyla satışa sunabilme imkanı da vadediyor. Koleksiyon, model ve marka seçiminde son derece hassas davranan İkincielsaatler, 46 yıllık bir deneyime sahip. Son derece köklü bir markanın dijital satış platformu olan İkincielsaatler’in üstü hizmet kalitesinden saat bakımı ve onarımı çalışmaları aracılığıyla da yararlanabilirsiniz. Güçlü, uzman ve deneyimli bir ekibe sahi olan platform, her türden mekanik saatin bakım ve onarımını kusursuzlukla gerçekleştiriyor.

blank

 Üstün Hizmet Kalitesi, Güven ve Düşük Maliyetler

İkincielsaatler, mekanik saat alanında uzmanlaşmış Fancy Choro markasının yan kuruluşudur. Markanın köklü geçmişini ve kurumsal hafızasını bünyesinde barındıran platform, yüksek kalitede saatlere düşük maliyetlerle ulaşabilme fırsatı sunuyor. Saat severler için son derece iddialı ve popüler modellere ev sahipliği yapan platformda klasikleşmiş modeller de bulunuyor. Dünyaca ünlü saat markalarının geleneksel modellerine İkincielsaatler kalitesiyle sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.