Dolar 32,3841
Euro 34,6080
Altın 2.390,84
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
22°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 15°C

Kaliteyi Şıklığınız Parçası Haline Dönüştürecek Şallar, Fresh Scarf’ın Abiye Şal Koleksiyonunda

Kaliteyi Şıklığınız Parçası Haline Dönüştürecek Şallar, Fresh Scarf’ın Abiye Şal Koleksiyonunda
Aksaray Anadolu AŞ
16 Eylül 2022 16:28

Kombinlerin tamamlayıcı parçası gibi düşünülen şallar, üzerine bir tarz geliştirebileceğiniz en özel parçalardandır. Fresh Scarfs abiye şal ve düz eşarp modelleri özel günlerde şıklığınıza şıklık katacak detaylarıyla yeni bir tarz geliştirebilmeniz için özel olarak tasarlandı. Yüksek düzeyde kumaş kalitesi, canlı ve soft renk seçenekleri, iddialı tasarımları ve geniş yelpazeli model çeşitliliğiyle abiye şallar, kusursuz bir görünüm vadediyor. Kaliteyi şıklığınızın bir parçası haline dönüştürecek şal modelleri, freshscarfs.com’da ayrıcalıklı tasarımlardan oluşan abiye şal koleksiyonunda!

Medine İpeği Kalitesini Tarzınıza Taşıyın!

Yılın her mevsimi konforu derinlikli olarak hissetmenizi sağlayacak Medine İpeği abiye şallar, Fresh Scarfs’ın özel koleksiyonunda yer alıyor. Konforu şıklık, estetik ve kreatif tasarımla bütünleştiren Medine İpeği şallar, geniş yelpazeli model ve renk çeşitliliğiyle her tarza ve zevke hitap ediyor. Gündelik yaşamdan özel davetlere kadar hayatın her alanında kombinlerinize renk, kalite ve eğlence katacak Medine İpeği şal modelleriyle tarzınızı en güçlü şekilde yansıtabilirsiniz.

Fresh Scarfs’ın Medine İpeği şal koleksiyonu içerisinde hareketli detaylardan hoşlananlar için de seçkin tasarımlar bulunuyor. Kırınkıl Medine İpeği şal modelleriyle minimal hareketlerden oluşan özel tasarımlarla kombinlerinize hareket katabilirsiniz. Çikolata kahve, bej, beyaz, koyu mavi, gül kurusu, lacivert, siyah gibi renk seçenekleriyle sunulan modeller arasında tercihte bulunabilirsiniz.

blank

Sadeliğin Eşsiz Şıklığı : Düz Eşarp Modelleri

Fresh Scarfs’ın seçkin düz eşarp koleksiyonu içerisinde klasik tasarımların yanı sıra modern detaylarıyla ön plana çıkan modeller de bulunuyor. Sade ve şık detaylarıyla soft renklerin birlikteliğiyle tasarlanan düz eşarp modelleri, özgün bir tarz geliştirmek isteyen kadınlar için son derece iddialı bir seçenek olacaktır.

Sadeliğin eşsiz şıklığı üzerine tasarlanan düz eşarp modelleri ya da uyumlu renklerden oluşan tasarımlarla tarzınızı yansıtma fırsatı elde edebilirsiniz. Her ortamda şıklığı estetikle elde etmenizi sağlayacak düz eşarp modelleri, yüksek kalitede kumaş kullanılarak tasarlanmıştır. Her mevsim kullanım için uygun olan düz eşarplar, kreatif görünümleriyle modern ve iddialı bir tarz geliştirmenizi sağlıyor. Kaliteli kumaşları, modern görünümleri, iddialı tasarımları ve geniş yelpazeli renk seçenekleriyle eşarp koleksiyonu freshscarfs.com ’da!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.