Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Kapalı semt pazarı ve çok amaçlı sosyal tesis açılışa hazır

Kapalı semt pazarı ve çok amaçlı sosyal tesis açılışa hazır
Aksaray Anadolu AŞ
21 Mayıs 2021 00:54

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallelerinde yaşayan Vatandaşlar için Toki Bölgesinde hayata geçirdiği Kapalı Semt Pazarı ve çok amaçlı sosyal tesis açılışa hazır hale getirildi.

Aksaray’da halkın ihtiyaç ve beklentileri göz önünde bulundurarak çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Evren Dinçer, Semt Pazarı ve sosyal tesisi Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallelerinin birleşme noktasında hayata geçirdi.

Vatandaşların iklim koşullarından etkilenmeden alışverişlerini yapabilmeleri adına Pazar alanı modern bir şekilde üzeri ve yanları kapalı olarak inşa edildi.

Aksaray Belediyesi ekiplerinde geçtiğimiz günlerde inşaat çalışmaları ve iç tefrişatları tamamlanan Pazar alanının ve çok amaçlı sosyal tesisin geçtiğimiz günlerde alt yapı eksiklikleri, zemin iyileştirme çalışmaları ve sıcak asfalt serim çalışmalarına başlanılmıştı. Belediye Başkanı Evren Dinçer, açılış öncesinde sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde incelemişti. Gelinen süreç içerisinde sıcak Asfalt serim çalışmaları tamamlanan proje açılışa hazır hale getirildi.

Yunus Emre- Cumhuriyet Mahallesi semt pazarı ve sosyal tesisinden vatandaşların çok fonksiyonlu şekilde yararlanabileceğini belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “TOKİ Bölgesinde hayata geçirdiğimiz Kapalı Semt Pazarı ve sosyal tesisimiz pek çok alanda vatandaşlarımıza hizmet sunacak. Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallelerimizde yaşayan mahalle sakinlerimiz iklim şartlarından etkilenmeden pazar ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Aynı zaman pazarın kurulmadığı diğer günlerde de bu alanda vatandaşlar düğün nişan gibi toplu organizasyonlarını yapabilecek. Ayrıca o bölgedeki vatandaşlarımızın sportif faaliyet yapmaları için projemiz içerisinde 2 adet basketbol ve voleybol sahaları da bulunuyor.

Semt pazarı projemizin içerisine yaptığımız 3 adet vezneden vatandaşlarımız su faturalarını ödeyebilecek. Çok amaçlı olarak kullanılacak proje içerisinde Zabıta Noktası, Pazarcılar Odası, Bay Bayan WC Mescid gibi sosyal donatıları da vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Sıcak serim çalışmalarımızı da tamamladık projemizi açılışa hazır hale getirdik.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.