Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Pandemi Döneminde Yükselişe Geçen Aquapark Tatil Konsepti

Pandemi Döneminde Yükselişe Geçen Aquapark Tatil Konsepti
Aksaray Anadolu AŞ
16 Ağustos 2021 17:03

Ülkemizi ve tüm dünyayı saran Covid 19 Pandemisi ilk günden itibaren herkesin yaşamını etkiledi ve belirli ölçülerde değiştirdi. Bu değişime ayak uydurma çabasına giren işletmeler de kendilerini yenilemeye çalıştılar. Birçok firma dijitalleşti yada internete yaptığı yatırımlarını arttırdı. Fiziksel işletmeler ise virüsle mücadele etmek için sınırlı sayıda müşteriye hizmet vermeye başladılar ve hijyen önlemlerini geliştirdiler. Ülkemizde son yılların en sıcak yaz aylarını yaşayan yerli ve yabancı turistler de mümkün olduğunca sakin plajları ve büyük havuzları tercih etmeye çalışıyorlar. Tam bu noktada aquapark konsepti ön plana çıkıyor. Havuzlarının geniş ve genelde çok sayıda olması sebebiyle son zamanlarda aquaparklara ilgi oldukça artmış görünüyor.

Gümüldür Aquapark Yalı Castle – Havuzlar, Kaydıraklar ve Deniz

İzmir’deki Gümüldür Aquapark Yalı Castle hem farklı temalarda tasarlanmış çok sayıdaki havuzuyla hem de Gümüldür plajının kenarına kurulmuş olmasıyla ön plana çıkıyor. Tesisin ziyaretçileri isterlerse plaja geçip denizde yüzebiliyor ve güneşlenebiliyor; istedikleri zaman da tesise geçip havuzları ve su kaydıraklarını kullanabiliyorlar. Tesiste küçük, orta ve büyük derinliklerde havuzlar bulunuyor. Hem havuzlar hem de su kaydırakları yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı, farklı özelliklere göre kurulmuş. Tesisteki 18 farklı su kaydırağı da farklı hız ve uzunluklara sahip. Bunların bazılarını sadece yetişkinler kullanabiliyorken bazıları da tüm yaş gruplarına açık. Çocukların özel olarak kullanımına açılmış olan Kids Club bölümünde derin olmayan bir havuz, kısa su kaydırakları ve eski bir korsan gemisi şeklinde tasarlanmış minyatür bir yapı bulunuyor. Yetişkinler içinse geniş ve derin veya orta derinlikte havuzlar ve çeşit çeşit su kaydırakları bulunuyor. Bu su kaydıraklarının bazılarından çift olarak bot üzerinde kaymak ta mümkün. Ayrıca dalga havuzu ve yağmur pisti gibi farklı temalarda tasarlanmış alanlarda da küçük çocuklar ve gençler çok eğleniyorlar. Tesis içinde bulunan açık büfe sabahtan açılıyor ve gün boyunca içindeki herşey ücretsiz ve sınırsız olarak tüketiliyor. Farklı saatlerde farklı yiyecek ve menüler servis eden açık büfede içinde alkol olmayan birçok içecek te bulunuyor. Tesiste sadece alkol tüketimine izin verilmiyor. Aile Uygulaması konsepti uygulayan Gümüldür Aquapark Yalı Castle çocukların ve çiftlerin huzurlu bir gün geçirmesi için tüm önlemleri almaya gayret ediyor. Ayrıca tesis İzmir’in her semtinden hergün servis hizmeti sağlıyor. Gümüldür Aquapark Yalı Castle Servis bağlantısından İzmir’in farklı semtlerinden kalkan servisler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Gümüldür Aquapark Yalı Castle Rezervasyon ve Telefon

Gümüldür Aquapark Yalı Castle Resmi Web Sitesi bağlantısına tıklayarak ayrıntılı bilgi alabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz. Online bilet satın alarak istediğiniz tarih için rezervasyon yapılabiliyor. Ayrıca tesis küçük çocuklar için tamemen ücretsiz. Gümüldür Aquapark Yalı Castle Müşteri Hizmetleri Telefon Numaraları:

0232 439 0 333

0532 246 49 56

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.