Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Redmi Note 10’un Fiyat Etiketi Ortaya Çıktı

Çinli teknoloji devi Xiaomi bünyesinde faaliyet gösteren Redmi, yakın zamanda yeni amiral gemisi telefon serisi Redmi Note 10’u tanıtacak. Akıllı …

Redmi Note 10’un Fiyat Etiketi Ortaya Çıktı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Şubat 2021 14:36

Çinli teknoloji devi Xiaomi bünyesinde faaliyet gösteren Redmi, yakın zamanda yeni amiral gemisi telefon serisi Redmi Note 10‘u tanıtacak. Akıllı telefonun çıkışına yaklaşırken seri hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya ve doğrulanmaya devam ediyor. Bugünse serinin merak edilen fiyat etiketi sonunda kendisini gösterdi.

Redmi Note 10’un kutusunu paylaşan Sistech Banana, böylelikle serinin piyasaya sürüleceği fiyatı da gösterdi. Kutu üzerinde yer alan bilgiye göre Çinli şirket, yeni telefonunu Hindistan’da 15.999 rupiden satışa çıkaracak. Bu da telefonun ülkemizde vergisi olarak hemen hemen 1.600 TL fiyat etiketiyle satışa çıkacağını gösteriyor. Pro modeli içinse şu an için bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Satış fiyatı daha düşük olabilir:

6 GB RAM ve 64 GB’lık depolama alanına sahip varyantı için belirtilen bu fiyat etiketinin perakende fiyatı olduğunu da belirtmekte fayda var. Dolayısıyla asıl satış fiyatının 14.000 (1.400 TL) ve 15.000 rupi (1.500 TL) arasında olması beklenebilir. İşin özeti, Redmi Note 10, uygun diyebileceğimiz bir fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Bugüne kadar öğrendiğimiz bilgilere göre 4 Mart’ta Hindistan’da çıkış yapacak Redmi Note 10, AMOLED panele sahip bir ekranla gelecek. Böylelikle Redmi, uzun bir süre sonra IPS LCD ekrandan vazgeçmiş olacak. Ekranın tazeleme hızının 120 Hz olacağıysa geçtiğimiz gün doğrulanmıştı.

Ortaya atılan diğer iddialara göre Redmi Note 10, Qualcomm’un Snapdragon 732G işlemcisine yer verecekken serinin Pro modeli Snapdragon 765G işlemcisine yer verecek. 108 MP ana kameraya sahip olması beklenen Redmi Note 10, fiyat / performans sınıfının yeni liderlerinden biri olacak gibi duruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.