Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Sağlık Bilimleri Enstitüsü çalışmalarına başladı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, hem şehre ve ülkeye değer kazandırmak, hem de üniversiteyi geliştirmek için önemli olduğunu düşündükleri sağlık yatırımlarını titizlikle takip ettiklerini söyledi.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü çalışmalarına başladı
Aksaray Anadolu AŞ
15 Mayıs 2017 17:09

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, hem şehre ve ülkeye değer kazandırmak, hem de üniversiteyi geliştirmek için önemli olduğunu düşündükleri sağlık yatırımlarını titizlikle takip ettiklerini söyledi.

Rektör Şahin, kısa süre önce kurulan ve çalışmalarına başlayan Sağlık Bilimleri Enstitüsünü ziyaret etti. Sağlık alanına dair yatırımları önemsediklerini ve bu alana yapılan yatırımların karşılığının olduğunu en baştan beri ifade ettiklerini dile getiren Şahin, özetle şu ana kadar yapılan çalışmaları anımsattı.

“Tıp Fakültesi’nin ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin kurulması, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndaki program sayısının arttırılması, Veteriner Fakültesi’nin başarılı şekilde çalışmalarını sürdürmesi, Diş Hekimliği Fakültesi’nin kurulması, öğrenci ve akademik personel sayısının artması… Bu ve benzeri çalışmalar, gelecekte öngörülen sağlık kampüsünün önemli yapı taşlarıdır” diyen Şahin, “Allah’a şükürler olsun bu alandaki çalışmalarımız sorunsuz şekilde sürüyor. Çalışmalarda emeği olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Akademik düzeyde bu alanın gelişmesi için de, ASÜ’nün üçüncü enstitüsü olan Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nün kurulduğunu ve çalışmalara başladığını kaydeden Prof. Şahin, “Göreve başlayan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. El birliği ile sağlık alanındaki çalışmalarımızı bugünden daha iyi yerlere getirmeye gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Enstitü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Güler Duru Aşiret ise ziyaretinden dolayı Rektör Şahin’e teşekkür etti ve planlamalar hakkında bilgiler verdi. Ziyarette, Enstitü Sekreteri Abidin Ünal da hazır bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.