Dolar 32,3745
Euro 34,7288
Altın 2.398,94
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 13°C
Paz 14°C
Pts 19°C

Sakarya Akyazı Güvenilir Taksi Hizmeti

Sakarya Akyazı Güvenilir Taksi Hizmeti
Aksaray Anadolu AŞ
23 Şubat 2024 17:53

Aracınızın olmadığı durumlarda Sakarya taksi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Rahat ve konforlu araçlar ile güvenilir bir taksi şoförü eşliğinde istediğiniz yere kolaylıkla gidebilirsiniz. Hiç bir endişe duymadan sağlıklı bir şekilde ve en yakın güzergahı seçerek size hizmet eder.

Hizmet esnasında yaşayabileceğiniz olumsuzluklar olduğunda kolaylıkla genel merkezden destek alınabilir. Güvenliğin ön plana çıktığı, yolculuk esnasında her türlü ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir proses doğrultusunda taksi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Sakarya Akyazı Taksi Hizmet Saatleri

Haftanın her günü ve günün her saatinde ihtiyacınız olan taksi hizmetini güvenilir bir şekilde alabilirsiniz. Çağrı merkezi üzerinden saat dilimi fark etmeksizin taksi çağırabilir ve güvenli bir yolculuk yapabilirsiniz.

Sakarya Akyazı Taksi Hizmet Fiyatları

Gideceğiniz yolculuk için taksi ücreti hesaplama işlemi mesafeye göre değişkenlik gösterir. Güncel km biriminin gideceğiniz yöndeki mesafeye göre belirlenmesi esnasında birliğin ve devletin belirlemiş olduğu km ücreti uygulanır.

Bu uygulamada taksimetre üzerinden kolaylıkla takip edilir. Öncesinde sabit bir ücret söz konusu olmayıp taksimetrede göreceğiniz rakam baz alınır. Taksi hizmetlerinde belirli bir kilometreye kadar sabit ücret alımı taksimetre üzerinde tanımlanmıştır.

Sakarya Akyazı Taksi Hizmet Güzergahları

İl içerisinde ya da il dışında gideceğiniz konuma güvenilir bir şekilde seyahat etmek istediğinizde Akyazı taksi hizmetinizdedir.

Sakarya Akyazı Taksi Hizmet Araçları

Taksi hizmeti alırken yolculuğunuzun güvenilir bir şekilde gerçekleşmesi için son model araçlar ve konforunuz en üst planda tutulur. Öyle ki Sakarya taksi hizmet ayrıcalığını seyahatinizin her kilometresinde hissedebilirsiniz.

Araçlar genellikle binek olup yolcu ikame sınırı doğrultusunda ister bir kişi isterseniz dört kişi olarak araçları kullanma şansınız mevcuttur. Araçların bakımları yapılmış, lastikleri mevsimine uygun, kasko ile gelebilecek tehlikelere karşı güvenceye alınmış bir şekilde seyahatinizi tamamlayabilirsiniz.

Sakarya Akyazı Taksi Hizmet Personeli

Rahat bir yolculuk yapmak ve güvenilir bir şekilde gideceğiniz yere sizi ulaştıracak olan Akyazı taksi kullanan şoförler de özenle seçilir. Saygı kurallarına uygun, müşteri ilişkileri kuvvetli, güler yüzlü ve sizi her daim sağlıklı bir şekilde gideceğiniz konuma ulaştıracak olan personeller kişisel bakımlarına her daim dikkat etmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.