Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Vücut Estetiği Nedir, Vücut Estetiği Türleri Nelerdir?

Vücut Estetiği Nedir, Vücut Estetiği Türleri Nelerdir?
Aksaray Anadolu AŞ
16 Eylül 2022 16:21

Vücuttaki operasyonel ve görsel sorunların giderilmesi olarak tanımlanan vücut estetiği, farklı uygulamaları bünyesinde barındırır. Vücutta var olan sorunların giderilmesi amacıyla gerçekleştirilen vücut estetiği, çeşitli durumlarda çok daha estetik bir vücut yapısına ulaşmak için de kullanılabilir. Kadın ve erkeklerin estetik bir görünüm arzulaması, vücut estetiğine yönelim gösterilmesinin temel nedenleri arasında bulunmaktadır.

Vücut estetiği kapsamında yer alan uygulamalar oldukça fazladır. Bu uygulamaları genel olarak aşağıdaki gibi sıralamak olanaklıdır:

  • Karın Germe Estetiği
  • Kızlık Zarı Dikimi
  • Labium Küçültme
  • Vajina Daraltma Estetiği
  • Vajina Estetiği
  • Bacak İçi Germe
  • Kol Germe Ameliyatı
  • Boyun Germe Ameliyatı
  • Annelik Estetiği
  • Karın Kası Estetiği
  • Yağ Aldırma
  • Karın Germe Estetiği

Karın Germe Estetiği Nasıl Yapılır?

Vücut estetiği kapsamında yer alan ve sıklıkla tercih edilen Karın Germe Estetiği, çeşitli adımlardan oluşan bir tür estetik müdahaledir. Karında oluşan sarkma ve yağlanma sorunlarını gidermek için yapılır. Cerrahi müdahale ile gerçekleştirilen uygulama, çok daha sıkı bir karın yapısını hedefler. Milano Klinik tarafından da gerçekleştirilen Karın Germe Estetiği, genellikle 3-4 saatlik cerrahi müdahale ile tamamlanır.

Özellikle doğum sonrasında kadınlarda görülen karın sarkma ve yağlanmaları, daha çok kadınların Karın Germe Estetiğine yönelmesine neden olmaktadır. Uygulama kapsamında karın duvarı zarları duvarı üzerine toplayıcı dikişler yerleştirilir. Toplayıcı dikişler sayesinde karın kasları sıkıştırılarak çok daha toplu bir görünüm elde edilir. Böylelikle karında var olan sarkmalar giderilir. Peki karın germe estetiği sonrasında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

blank

Karın Germe Estetiği Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Karın germe estetiği sonrasında dikkat edilmesi gereken birçok husus bulunur. Bu hususlara dikkat edilmesi, uygulama sonrasında çok daha hızlı bir şekilde normal hayata dönüşü olanaklı hale getirir. Karın estetiği sonrasında hekim tarafından belirtilen hususlara göre bir yaşantı içinde olmak önemlidir. Ayrıca ani hareketlerden kaçınmak, karın bölgesini korumak, vücuda yeterli ölçüde sıvı almak, dar kıyafet giymemek; dikkat edilmesi gereken diğer hususlar olarak sıralanabilir.

Karın bölgesinin dışarıdan gelebilecek darbelere karşı korunması, bir diğer önemli husustur. Doğru bir istirahat ile çok daha kısa sürede ayağa kalkmak olanaklıdır. Karın germe estetiğiyle ilgili daha fazlasına milanoklinik.com’dan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.