Dolar 32,5217
Euro 34,9267
Altın 2.455,59
BİST 9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

4-0’la Türkiye’de yeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz

4-0’la Türkiye’de yeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
7 Haziran 2018 13:15

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray milletvekili İknur İnceöz, seçim çalışmalarına Aksaray`ın ilçelerinde ve merkezde yaptığı esnaf ziyaretleri ile devam ediyor.

24 Haziran seçimlerine kadar Aksaray`da ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade eden İnceöz, “AK Parti ile değişen Türkiye`yi, kalkınan Türkiye`yi anlatacağız. Bu hizmetlerin devam etmesi hususunda halkımızın dün ortaya koyduğu iradeyi 24 Haziran seçimlerinde de ortaya koyması için var gücümüzle, milletvekili adaylarımız, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla, birlikte çalışacağız. 24 Haziran’da güçlü Meclis için cumhurbaşkanlığında liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ı, Mecliste AK Parti’yi destek sağlamak için var gücümüzle sahada olacağız” dedi.

16 YILLIK TECRÜBE İLE KİMSE YARIŞAMAZ

AK Parti`nin 16 yıllık bir iktidar tecrübesi olduğunu kaydeden İnceöz, “bizim Aksaray`ımıza kazandırdığımız hizmetler ortada. Kimse Aksaray`da AK Parti icraatları, hizmetleri vizyonu ve projeleri ile yarışamaz” dedi.

AK Parti iktidarı ile Aksaray’a son 16 senede, eğitimden sağlığa, tarımdan enerjiye, orman ve su işlerinden toplu konuta, “toplam 11 katrilyon” yatırım yapıldığının altını çizen İnceöz, “hemşerilerimiz 24 Haziran’da bir kez daha doğruyu bulacağından şüphe duymuyorum. Aksaray rekorların şehri, 24 Haziran seçimlerinde de yine bir rekorla 4-0`la Aksaray`ımızda destan yazacağımıza inancımız tamdır” dedi.

GENÇLERİMİZ BİZİ, BİZ GENÇLERİ ANLIYORUZ

24 Haziran`da Türkiye`nin istikbaline yön verecek tarihi bir seçim yaşanacağına dikkat çeken İnceöz, “Gençlerimizin dinamizm ve heyecanı partimizi ve bizleri diri tutarken, düşmanlarımıza da korku salıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet Rabia’sına sahip çıkan gençlerimiz için ne yapsak az. Aksaray`ımızda gençlerimizin eğitim ve öğretimlerinin kalitesini arttırmak için bin 798 yeni derslik yaptık, ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize tam ‘36 trilyon’ eğitim desteği verdik.

Gençlerimizle en çok kucaklaşan, onları en iyi anlayan, onların dilinden konuşabilen tek siyasi parti AK Parti`dir” dedi

Gençlerin, özellikle de ilk defa oy kullanacakların 24 Haziran seçimlerinde muhakkak sandık başına gitmelerini isteyen İnceöz, “gençlerimiz kendilerine her alanda destek verip yanlarında olan Cumhurbaşkanlarına ve AK Parti`ye destek vereceklerdir ” dedi.

AK PARTİ VİZYON VE MİSYON PARTİSİDİR

İnceöz, Aksaray’a üniversitenin, AK Parti döneminde getirildiğini ve 8 bin 121 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurdunun da yine AK Parti iktidarı döneminde açıldığını kaydederek, “AK Parti bir vizyon ve misyon partisidir. 16 yıldır hep geleceğe baktık. Gelecek için, gençlerimiz, çocuklarımız için hep yeni hedefler yeni ufuklar belirledik. Bakın 2023 vizyonumuz, 2053,2071 hedeflerimiz gençlerimiz ve çocuklarımız için inşa etmeye çalıştığımız medeniyet ufkudur ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.