Dolar 32,4268
Euro 34,8288
Altın 2.442,65
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Ticaret Borsası Başkanı Özkök’ten seçim değerlendirmesi

Ticaret Borsası Başkanı Özkök’ten seçim değerlendirmesi
Aksaray Anadolu AŞ
2 Nisan 2024 09:48

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, 31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinin tamamlanmasının ardından değerlendirmede bulundu. ATB Başkanı Özkök, seçimi kazanan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i tebrik etti.

Gelecek dönemde 4 yıl olası bir seçim yaşanmayacağını ve bunun bir fırsat olduğunu hatırlatan ATB Başkanı Özkök açıklamasında; “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri tamamlandı. Sonuçları şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Öncelikle, sandığa gidip oyunu kullanan, ülkemizin geleceğine ve demokrasiye sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Seçilen Belediye Başkanlarını tebrik ediyorum. Yerel seçimlerin geride kalmasıyla, 4 yıllık seçimsiz bir dönem ülkemiz için önemli bir fırsattır. Şimdi Aksaray için el birliği, güç birliği, akıl birliği yapmalıyız. Cumhuriyetimizin birinci yüzyılında tarım ve tarıma dayalı sanayide üst lige çıktık. Şimdi ikinci yüzyılda daha huzurlu, daha mutlu, daha müreffeh bir Aksaray için daha çok çalışma zamanı.

İş dünyası olarak daha fazla üretim, daha fazla yatırım, istihdam ve daha fazla ihracat için çalışmalıyız. Bunun yanı sıra seçilen Belediye Başkanlarımız, bürokrasimizin ve iş dünyamızın önünü açacak, şehir adına yapılan her projeye çözüm üretmek ve katkı sağlamakla kalmayıp bizzat içinde olmaları gerekmektedir.  Şehir dinamikleriyle çalışır ruhuna yakışır bir şekilde el birliği güç birliğine önem vermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle seçilen Belediye Başkanlarımızı bir kez daha tebrik ediyor, kutluyorum. Şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.