Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Barosu’ndan darbe girişimine kınama

Aksaray Baro Başkanı Av. Levent Bozkurt, darbe girişimine yönelik bir mesaj yayınladı..

Aksaray Barosu’ndan darbe girişimine kınama
Aksaray Anadolu AŞ
19 Temmuz 2016 01:24

Aksaray Barosu Başkanı Av. Levent Bozkurt yayınladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer verdi:

“EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ TÜRK MİLLETİNİNDİR” 

“HER TÜRLÜ DARBEYE VE DARBE GİRİŞİMİNE KARŞIYIZ” 

Ülkemiz 15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde kendilerini “Yurtta sulh konseyi” olarak adlandıran bir kısım vatan haini tarafından kanlı darbe teşebbüsüne sahne olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü , Türk Demokrasisini ve   Milli İradeyi hedef alan bu girişim büyük Türk Milleti’nin azmi ,iradesi ve kararlı duruşu ile püskürtülmüş , milletimiz darbeye ve darbecilere geçit vermemiştir.

Bu süreçte milletimizin , birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğinde neler yapabileceği bir kez daha vatan düşmanlarına ve tüm dünyaya gösterilmiştir.

Bu kanlı gecede , gözü dönmüş katiller milletimizin temsil edildiği gazi meclisimizi bombalamaktan , boğazları kapatmaktan , sivil vatandaşlarımıza silah doğrultmaktan , Genel Kurmay Başkanını  rehin almaktan , Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına kastetmekten güvenlik güçlerimizle çatışmaktan çekinmemişlerdir. Şükür ki başaramadılar.

Bu süreçte 141’i sivil 208 vatan evladımız şehit düşmüş  , 1440 vatandaşımız ise yaralanmıştır.Şehit ateşi maalesef şehrimize de düşmüştür. Şehitlerimize Cenabı Allahtan rahmet yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun

Allah milletimizi darbeyle, darbecilerle ve millet düşmanları ile bir daha karşılaştırmasın.

Bu vesile ile; Aksaray Barosu olarak darbe teşebbüsünde bulunulduğu ilk andan itibaren ifade ettiğimiz üzere; demokrasiye , hukuka ve Milli İradeye gönülden bağlı olduğumuzu , millet egemenliğine yönelecek her türlü darbe ve darbe teşebbüsüne karşı olduğumuzu, tüm sorunların TBMM’de ve sandıkta çözülmesi gerektiğini  bir kez daha en güçlü sesimizle ilan ediyoruz.

Bu hainlik içerisinde yer alanların en kısa sürede Türk yargısı önünde hesap vermelerini temenni ediyoruz.

Mevzubahis vatan ve milletimizin bekası  ise gerisi teferruattır.” denildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.