Dolar 32,4155
Euro 34,8206
Altın 2.430,28
BİST 9.974,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 20°C

Yeni belediye hizmet binasında çalışmalar aralıksız sürüyor

Yeni belediye hizmet binasında çalışmalar aralıksız sürüyor
Aksaray Anadolu AŞ
17 Nisan 2024 12:43

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şehrin yeni bir merkezi olacak ve belediyecilik hizmetlerine ilişkin tüm detayların düşünüldüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Mevcut belediye binasının şehrin ihtiyaçlarını karşılayamaması ve kullanım ömrünü tamamlaması sebebi ile yeni hizmet binası zaruri hale geldiğini ifade eden Dinçer, Devam eden çalışmalar hakkında şunları söyledi.

“Vatandaşlarımıza yerinde hızlı ve kaliteli hizmetler sunmanın yanı sıra belediye hizmetlerimizi tek çatı altında toplamak amacıyla yapımına devam ettiğimiz yeni belediye hizmet binamız tamamlandığında şehrin planlı büyümesinin önünü açarken diğer yandan trafiği önemli ölçüde rahatlatmış olacağız.

Kent estiğine yakışacak iç ve dış mimarisinin yanı sıra yeşil alanları, otoparkı ve konforlu alanlarıyla inşa ettiğimiz yeni hizmet binamız şehrimize çok yakışacak. Aksaray’ımızın geleceğine emanet edilecek özel eserler arasında yerini almaya hazırlanan yeni belediye hizmet binamız Aksaray’a ayrı bir değer katacaktır.

Belediyemizin hizmet kalitesini ön plana çıkartacak, personellerimizin de kaliteli ortamlarda vatandaşlarımıza hizmet vereceği modern bir hizmet binasını Aksaray’ımıza kazandırmak için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Hemşerilerimize güzel bir mekânda kaliteli hizmetler sunacağız. Fonksiyonel yapısı, kolay ve rahat ulaşılabilecek hizmet mekanları, güvenliği ve düzenli ortamlarıyla güzel ve konforlu bir binaya kısa süre içinde kavuşacağımıza inanıyorum. Hizmet binamızın tüm süreçlerini yakından takip ediyoruz.

Aksaray’ımızın hem bugününe hem de geleceğine yatırım yapmaya aralıksız devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza vaat ettiğimiz tüm projeleri kıymetli belediye çalışanlarımızın üstün gayret ve çabalarıyla hayata geçirdik. Ben buradan tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.