Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Aksaray Emniyeti başarıya doymuyor

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları başarılı operasyonlarla göz dolduruyor..

Aksaray Emniyeti başarıya doymuyor
Aksaray Anadolu AŞ
26 Kasım 2015 12:33

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2015 yılında da adından en fazla söz ettiren kurum Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü oldu.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan yönetiminde başarılı çalışmalar devam eden Emniyet Personeli 2015 yılındaki icraatları ile adeta gövde gösterisi yaptılar.

Asayiş,Trafik ve Kaçakçılık uygulamaları ile adından sıkça söz ettiren Emniyet Müdürlüğü 2015 yılı içerisinde yaptığı uygulama ve çalışmalarda faili meçhul olay bırakmazken Kaçakçılık ve Organize suçlar şubesinin yaptığı başarılı operasyonlar ile başta terör örgütü PKK olmak üzere bir çok suç unsuruna önemli darbeler vurdu. KOM ekiplerinin yaptıkları denetim ve başarılı çalışmalar ile PKK’nın gelir kaynaklarından olan kaçakçılık ile uyuşturucu sevkiyatlarını durma noktasına getirdiler. 2015 yılı içerisinde Kom ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda yüzlerce kilo uyuşturucu ile binlerce paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilerek imha edildi. Bu suç unsurlarını taşıyanlar haklarında gerekli çalışmalar yapılarak Adalet önüne çıkarıldılar.

Asayiş ekipleri ise 2015 yılı içerisinde yaptıkları gerek uygulamalar gerekse anında müdahaleler ile daha büyük olayların önüne geçilmesini sağladılar. Gerçekleşen suç olayları çoğu zaman 24 saat bile geçmeden aydınlatılarak faili meçhul suç olayı bırakılmadı.

Diğer yandan Aksaray’ın en önemli sorunlarının başında yer alan trafik sorunu da Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik şubesi ekiplerinin öz verili çalışmaları ile en az seviyeye indirildi. Trafik şube ekipleri 2015 yılı içerisinde yaptıkları sıkı denetimler sayesinde trafiğe mani hali olan araç ve bu araçları kullanan yüzlerce araca ve sürücüye gerekli cezai işlemi yaparken trafikte terör estiren çok sayıda trafik magandasını da bu yolla trafikten men ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.