Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Gönüllüleri biraraya geldi

Aksaray Gönüllüleri biraraya geldi
Aksaray Anadolu AŞ
1 Nisan 2018 23:27

Dünya Aksaray Gönüllüleri Platformu  Kadın Kolları organizesinde Aksaray’da tanışma toplantısı yapıldı.

Toplantıya platform lideri Yaşar Avcu,  Almanya Koordinatörü Nurhayat Bayrak,  Aksaray Koordinatörü Songül Korkmaz ilçe ve köylerden vatandaşlar ve  partililer katıldı.

Avcu yaptığı konuşmada ” Dostun evi gönüllerdir gönüller yapmaya geldik diyen Aksaraylı bizim Yunus Emre’den ilham alarak kurduğumuz “Aksaray Gönüllüleri ” bugün Almanya, Hollanda, Fransa ve İngiltere’de faaliyet gösteren dev bir platform haline gelmiştir. Birçok gönüllü oluşuma da ilham olmuştur.  Nerede bir Aksaraylı varsa elini sıkmaya ona yoldaş olmaya çalışıyoruz. STK ile büyüttüğümüz bu aileye siyaset ile kan verdik.  İnşallah Aksaray’dan ektiğimiz bu tohum Aksaraylılara meyvelerini verecektir.  Katılımınız için çok teşekkür ediyorum. “dedi. Platform üyeleri sohbet edip hatıra fotoğrafı alarak ayrıldılar..

YORUMLAR

  1. Zıkkımın Kökü dedi ki:

    Her şey mal mülk her şey para pul, her şey makam mevki, her şey reklam.
    Vatan sevgisi dava adamlığı ara bul…