Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray Newjoy’da 23 Nisan Şenlikleri başladı

Bebek ve genç mobilyasının uzman markası Newjoy’un her detayını çocukları düşünerek tasarladığı konsept mağazalarda, çocuklar kendilerini 23 Nisan’da da özel hissedecek…

Aksaray Newjoy’da 23 Nisan Şenlikleri başladı
Aksaray Anadolu AŞ
19 Nisan 2017 19:17

Bebek ve genç mobilyasının uzman markası Newjoy’un her detayını çocukları düşünerek tasarladığı konsept mağazalarda, çocuklar kendilerini 23 Nisan’da da özel hissedecek… Çocukların sağlıklı gelişimi için uygun fiziksel koşulları hazırlayan marka, duygusal gelişimlerini de önemsiyor. Newjoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konsept mağazalarda düzenlenen eğlenceli etkinlikler, yarışmalar ve bayrama özel “seçili 23 üründe %23 ekstra indirim” kampanyasıyla karşılıyor. 18-30 Nisan tarihleri arasında tüm Newjoy konsept mağazalarında geçerli olacak kampanya ile çocuklar hayallerindeki odaya indirimli olarak sahip oluyor.

Çocuklara özel etkinlikler…

Kaliteli ve sağlıklı üretim anlayışını, çocukların zevkine özgü tasarımlarla birleştiren Newjoy, özel gün kutlamalarıyla da çocukların dünyasına renk katıyor. Newjoy konsept mağazaları, 23 Nisan’da rengarenk balonlarla ve bayraklarla süslenirken, mağazalara gelen çocuklar palyaçolar eşliğinde eğlenecek. Çocukların sağlıklı fiziksel gelişimi için doğal hammadde ile üretim gerçekleştiren marka, duygu dünyalarına yönelik etkinliklerle sosyal gelişimlerine de katkı sağlıyor. Çocuklar, 23 Nisan’da şenlik alanına dönen Newjoy konsept mağazalarında, yüz boyama etkinliği ve çeşitli oyunlarla bir yandan arkadaş edinip, sosyalleşirken bir yandan da bayramın tadını çıkaracak.

‘‘23 Nisan’da, Seçili 23 Üründe %23 Ekstra İndirim’’

Newjoy, mevcut indirimlere ek “23 Nisan’a özel, 23 üründe ek %23 ekstra indirim” kampanyası ile odasını yenilemek isteyen çocukları sevindiriyor. Marka, bakanlar kurulunun devam eden % 10 KDV indirimine ek olarak tüm ürünlerde uyguladığı % 40 oranında indirim ile Nisan’da çocuğunun yaşam alanlarını yenilemek isteyen ebeveynlere kaçırılmaz fırsatlar sunuyor… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel kitaplık, gardırop, karyola ve şifonyer gibi seçili 23 ürünü kapsayan kampanya, 18-30 Nisan tarihleri arasında tüm Newjoy konsept mağazalarında geçerli olacak.

Özgün tasarımları ile yaşam alanlarını baştan dizayn eden Newjoy, bebek ve genç mobilyasında 42 farklı modelde ve renkte oda takımıyla sektörün en geniş ürün gamına sahip markası. Sağlıklı ham madde kullanımı ve üretimde kalite vurgusu ile sektörün uzman markası olan Newjoy, konsept mağazalarıyla tüketicisine keyifli bir alışveriş zevki yaşatıyor… Mağazalarda oda takımlarının yanı sıra bebek ve genç odasında ihtiyaç duyulabilecek her türlü ürün rahatlıkla bulunabiliyor. Halı, perde ve aydınlatma gibi tamamlayıcılar, çalışma masaları ile uyumlu sandalye ve puflar, karyola boyutlarında uyku setleri ve cibinlikler, konsept mağazalardaki şık aksesuarlar arasında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.