Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray’da MHP’den ilk istifa

Milliyetçi Hareket Partisi’nde ilk istifa haberi Aksaray Belediyesi Meclis Üyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin önemli isimlerinden olan Ali Karakuş’tan geldi..

Aksaray’da MHP’den ilk istifa
Aksaray Anadolu AŞ
3 Kasım 2015 23:19

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi’nde Aksaray’da ve Türkiye genelinde beklediğini bulamayan Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) belediye meclis üyesi, istifa ettiğini duyurdu.

Aksaray Belediyesi Meclis Üyesi MHP’li Ali Karakuş, sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaştığı bir mektupla, partisindeki tüm görevlerinden, genel merkezdeki tüm yönetim değişene kadar istifa ettiğini, Belediye Meclis üyeliğine bağımsız olarak devam edeceğini açıkladı..

YORUMLAR

  1. hakan demir dedi ki:

    Çok yerinde bir davranış olmuş. Bahçeli ve yönetiminin 7 Haziran sonrası tutumu partiyi baraj altına sürüklemeye yöneliktir. Maalesef ki Turan Yaldır gibi tertemiz hizmet sevdalısı bir insanı Aksaray halkı harcadı.