Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Eskil MYO’da işler sorunsuz şekilde ilerliyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Eskil Meslek Yüksekokulu’na (MYO) kurulması düşünülen programların YÖK’e bildirildiğini ve çalışmaların sorunsuz şekilde ilerlediğini söyledi..

Eskil MYO’da işler sorunsuz şekilde ilerliyor
Aksaray Anadolu AŞ
26 Ekim 2015 16:21

Eskil MYO Müdürü Doç. Dr. İlker Çamkerten’le birlikte, İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ı ziyaret eden Rektör Şahin, işlerin sorunsuz şekilde devam ettiğini vurguladı. Eskil MYO’nun açıldığını, okula kurulacak olan programların netleşmesini beklediklerini söyleyen Şahin, “Okula hangi programların açılması gerektiğine dair ilçe yöneticileriyle daha evvel çeşitli toplantılar yaptık ve hayatta karşılığı olan programların açılması noktasında bir fikir birliğine vardık. YÖK’e 4 program talebimizi ilettik. Bize oradan bir dönüş yapılmasını bekliyoruz. YÖK kararını bekleme mecburiyetimiz var çünkü oradan gelecek karara göre yolumuza devam edebiliriz. Kısa süre içinde bu kararın bildirileceğini umuyoruz” dedi. Öğrenci alımını 2016 yılının Eylül ayına yetiştirmeye çalıştıklarını ancak, en geç 2017 Eylül’üne öğrenci almış olacaklarını ifade eden Prof. Şahin, “Biz işimizi takip ediyoruz ve ödevlerimizi yerine getiriyoruz. Herhangi bir sorun yok. Özverili çalışmalarından ve taahhütlerini yerine getirdiğinden dolayı, Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

– Kısa Sürede İnşaat Revizyon İhalesine Çıkılacak –

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay ise Eskil MYO için çalışmaların hızlı şekilde devam ettiğini, eğitim için düşünülen binanın inşaat revizyon ihalesine kısa süre içinde çıkacaklarını belirtti. Başkan Alçay, “Üniversitemiz üzerine düşen tüm görevleri yerine getirdi. Eskil’imiz için bir rüya gerçeğe dönüşüyor. Sayın Rektörümüze emekleri ve gayretli çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen ziyarete AK Parti Eskil İlçe Başkanı Mustafa Zavlak ve AK Parti Eskil İl Genel Meclis Üyesi Sadrettin İriş de katıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.