Dolar 32,3346
Euro 35,2006
Altın 2.247,92
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

İlknur İnceöz’ün 30 Ağustos mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi, necip milletimizin cennet vatanına ölümüne sahip çıktığının kanıtıdır..

İlknur İnceöz’ün 30 Ağustos mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
30 Ağustos 2016 00:32

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi, necip milletimizin cennet vatanına ölümüne sahip çıktığının kanıtıdır.” ifadesini kullandı.

İnceöz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

İnceöz, “26 Ağustos 1922 sabahı başlayan Büyük Taarruz ve ardından gerçekleştirilen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi, necip milletimizin ne pahasına olursa olsun cennet vatanına ölümüne sahip çıktığının kanıtıdır. Necip milletimiz, tüm imkansızlıklara rağmen, milli ve manevi değerlerini canı pahasına korumasını bilmiş, istiklalini çiğnetmemiş; istikbaline sahip çıkmıştır.” değerlendirmesinde bulundu.

30 Ağustos zaferinin yok olması beklenen bir milletin yeniden dirilişinin destanı olduğunu vurgulayan İnceöz, şunları kaydetti:

“Dün olduğu gibi bugün de yarın da aziz milletimizin kaderine yalnızca kendisinin yön vereceğinin ispatıdır aynı zamanda. Nitekim 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde milletimizin gösterdiği dik duruş 30 Ağustos ruhunun canlı tezahürüdür. Ben 94 yıl önceki ruh ve şuurla bugün de vazife ve sorumluluklarını yüksek bir görev bilinciyle yerine getiren Türk Silahlı Kuvvetlerimize, güvenlik güçlerimize, her türlü terör örgütüyle mücadelesindeki üstün fedakarlıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

30 Ağustos Zaferi’nin 94. yıl dönümü vesilesiyle başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; vatanımız için ‘Ya İstiklal ya ölüm’ diyen tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle; gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.