Dolar 32,3369
Euro 35,1195
Altın 2.238,84
BİST 8.770,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

İşte MHP’nin olağanüstü kongre yeri!

MHP’nin 15 Mayıs’ta yapılacağı açıklanan olağanüstü tüzük kurultayının Büyük Anadolu Otel’de toplanması kararlaştırıldı..

İşte MHP’nin olağanüstü kongre yeri!
Aksaray Anadolu AŞ
21 Nisan 2016 18:15

12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin görevlendirdiği 3 kişilik çağrı heyeti, kongrenin 15 Mayıs günü, Büyük Anadolu Oteli Kapalı Spor Salonu’nda yapılması için sözleşme imzaladı.

Esenboğa Havalimanı’na 3 kilometre mesafede bulunan otelin kapalı spor salonu MHP’nin tartışmalı tüzük kongresine ev sahipliği yapacak. Çağrı heyeti bin 238 büyük kongre delegesine duyuru yapacak. 611 delegenin toplanması halinde 15 Mayıs’ta tüzük kongresi gerçekleşecek ve Genel Başkan, Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerinin seçilmesini düzenleyen 63. madde değiştirilecek. Yeterli delege bulunamazsa, 22 Mayıs’ta aynı yerde kongre bu kez salt çoğunlukla toplanacak.

Çağrı heyeti üyeleri Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç tüzük kongresi için çalışmalarını hızlandırdı. Çağrı heyeti, kongrenin yapılacağı otel ile anlaşmaya vardı. Güvenlik gerekçesiyle kurultaya katılacak tüm delegeler otelde misafir edilecek. Çağrı heyeti, kongrede provokasyon ve kavga gibi bir olumsuzluğun yaşanmaması için Ankara Valiliği’nden geniş güvenlik tedbirlerin alınmasını talep edecek. Spor salonuna delegeler dışında partililer ve misafirler de girebilecek..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.