Dolar 32,5047
Euro 34,9280
Altın 2.437,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 29°C
Az Bulutlu
Aksaray
29°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Meteoroloji’den ‘kuvvetli rüzgar’ ve ‘fırtına’ uyarısı

Meteoroloji 8.Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada şiddetli Rüzgar ve Fırtına uyarısı yapıldı..

Meteoroloji’den ‘kuvvetli rüzgar’ ve ‘fırtına’ uyarısı
Aksaray Anadolu AŞ
11 Ocak 2016 17:41

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada Aksaray merkez ve ilçelerle ilgili fırtına uyarısı yapıldı. 2 Gün süreceği tahmin edilen şiddetli Rüzgar ve fırtına konusunda Aksaraylılar çatı uçması Soba ve Doğalgaz zehirlenmeleri konusunda uyarıldı.

Meteoroloji 8.Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada; “12/01/2016 Salı günü sabah saatlerinden, 13/01/2016 Çarşamba günü gece saatlerine kadarki periyotta rüzgarın bölge genelinde güney ve güneybatı yönlerden (lodos) kuvvetli (39-61 km/saat), zaman zaman fırtına (62-74 km/saat) şeklinde ve yer yer kuvvetli fırtına (75-88 km/saat) olarak eseceği tahmin edilmektedir.

Kuvvetli rüzgar nedeni ile meydana gelebilecek olumsuzluklara (Soba ve Doğalgaz Kaynaklı Baca Gazı Zehirlenmesi – Ulaşımda Aksamalar – Çatı Uçması – Ağaç veya Direklerin Devrilmesi) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.