Dolar 32,5174
Euro 34,9042
Altın 2.439,46
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 20°C

MHP İl Başkanı Kaşlı: Gidin parti kurun, iktidara ortak olun

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ramazan Kaşlı parti içi muhalefete yüklenerek, “Madem yüzde 25’lik bir oyunuz var, gidin parti kurun, iktidara ortak olun” dedi..

MHP İl Başkanı Kaşlı: Gidin parti kurun, iktidara ortak olun
Aksaray Anadolu AŞ
4 Mayıs 2016 20:34

Parti binasında yapılan toplantıya göreve yeni atanan MHP İl Başkanı Ramazan Kaşlı, merkez ilçe başkanı Cavit Çıtak, İl Sekreteri Av. Alper Yılmaz Çat, İl Sekreter Yardımcısı Hamdi Kuzugüden, İl Muhasibi Serkan Gürses, İl Başkan Yardımcıları Av. Hakan Ay, Av. Mustafa Çölkesen, Hacı Veli Aslanhan, Meriç Keskin ve yönetim kurul üyeleri katıldı. Dönem dönem ülkü taşları MHP ile bir birine düşürmeye çalışanların olduğuna dikkat çeken MHP İl Başkanı Kaşlı, “Partimiz dik duruşuyla her zaman örnek olmuştur. Bu dik duruşluğu, vatanına olan düşkünlüğü, karalı mücadelemizdeki azmimizin önüne geçmek isteyenlere var. Ama bunu başaramayacaklar. Partimizin her üyesi bizler için bir değerdir. Bizleri bölmeye yok etmeye çalışanlar asla başarıya ulaşamayacaktır. Tek vücut olarak mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Parti içerisindeki muhalefetlere sert konuşan Kaşlı, “Madem yüzde 25’lik bir oylarının var olduğunu söylüyorlar, parti kursunlar. Bu partileriyle gidip iktidara ortak olsunlar” dedi.

Zorlu sürecin ardından tekrar bir arada olduklarını söyleyen Kaşlı, “Yaklaşık 7 ay kapalı kalan şu an içinde bulunduğumuz teşkilat binamızı açarak kapsamlı bir tadilat ile bugünkü haline getirmiştik. Milliyetçi Hareketin Aksaray’da en uzun süre merkez ilçe başkanlığını yaptıktan sonra belediye başkan adaylığı ile aktif siyasete ara vermiştim. Bildiğiniz üzere yaklaşık 3 ay önce teşkilatı tekrar açmak ve 3 hilali Aksaray’da temsil görevi tekrar bize nasip oldu. Partimiz açısından bu zorlu süreçte öncelikle ilçe ve belde teşkilatlarımızı ve belediye başkanlarımızı ziyaret ederek gerekli istişareleri yaptıktan sonra sizlerle ilk defa kapsamlı bir basın toplantısıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz” dedi.

Geride kalan seçim sonrası yaşanan gelişmelere değinen MHP İl Başkanı Kaşlı, “Cumhuriyet ve demokrasi tarihinde eşi benzeri görülmeyen entrikalarla dolu 1 Kasım seçimlerinde milletimiz Milliyetçi Hareket’e bir kez daha muhalefet görevi vermiştir. Milliyetçi Hareketin 4 şartını milletimize şer gibi gösterip liderimizi hayır’cılıkla suçlayan ne kadar ülkücü hareket düşmanı varsa bugün hep bir ağızdan MHP değişim haberlerini manşetlerine taşıyorlar. Kime hizmet ettikleri herkesin malumu olan bu yazarçizer tayfasının MHP’de istedikleri değişim mi yoksa dönüşüm mü? Bunun cevabını da ülkücü vicdanlara bırakıyorum. Kökeni ve soyu ne olursa olsun kendisini Türk hisseden ve ay yıldızlı al bayrağımızı sahiplenen herkesin bu günü kutlu olsun. Bu vesileyle bütün şehitlerimizle birlikte Sinan Kunduracı kardeşimi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyor bütün şehit ailelerine, yakınlarına ve Türk milletine sabır ve metanet diliyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.