Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Okuma Grubu iftarda bir araya geldi

Aksaray Okuma Grubu ile Münazara yarışmasına katılan öğrenciler, Ağaçlı Melendiz otelde Aksaray Belediyesinin düzenlediği iftar programında buluştu..

Okuma Grubu iftarda bir araya geldi
Aksaray Anadolu AŞ
14 Haziran 2016 20:24

Düzenlenen iftar programına AK Parti Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumundan Atatürk Kültür Merkezi Başkanı Prof. Dr. Turan Karataş, YÖK eski üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, Tarım eski Bakanı Sami Güçlü, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Eğitim Bir sen Başkanı Murat Günaydın, münazara yarışmasına katılan lise öğrencileri ve okuma grubu üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, okuma grubunun Aksaray için bir fark olduğunu söyleyip iftar programına Belediyenin destekleriyle düzenlenen ‘Haydi Konuş Bakalım’ adlı münazara yarışmasına katılan öğrencilerin bulunduğu belirtti. Başkan Yazgı, davetini kırmayarak iftar programına gelen Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Atatürk Kültür Merkezi Başkanı Prof. Dr. Turan Karataş, YÖK eski üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, Tarım eski Bakanı Sami Güçlü’ye ve öğrencilere teşekkür etti.

Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Tarım eski Bakanı Sami Güçlü’nün gençlerin milli değerler öğrenmesinde büyük fedakârlık sergilediğini söyledi. Prof. Dr. Turan Karataş ise Vali Orhan Alimoğlu’nun destekleriyle bir araya gelen okuma grubu ile düşünen, okuyan, yorumlayan bir gençlik yetiştiğini ifade etti.
Prof. Dr. Durmuş Günay’da yaptığı konuşmada gençlere tavsiyede bulundu. Prof. Dr. Durmuş Günay, “Sizin gibi sürekli çalışan ve araştırma yapan gençler biraya gelmiş. Ve bu size sunulan bir hizmettir. Bunun kıymetini bilin. Kendinizi geliştirin. İş arayan değil, aranan kimselerden olun” diyerek gençlere bu imkanı sağlayan Başkaı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.

Başkan Yazgı’ya bir teşekkür de Tarım eski Bakanı Sami Güçlü’den geldi. Eski Bakan Sami Güçlü, “Biz benzer çalışmaları bazı şehirlerimizde de yapıyoruz. Burada birbirinden değerli birçok gencimiz var. Bu gençler Okuma grubunu oluşturuyor. Bu grup şehrin bir zenginliği yani burada bir şeyler var. Bir zenginlikte var diyebiliriz. Bu atmosferi oluşturmanın yanında korumakta çok önemli. Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı, bu konuda bizim en büyük destekçimiz. Kendisine ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Gençlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. İftardan sonra öğrenciler ve davetlilere çeşitli hediyeler verildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.