Dolar 32,4621
Euro 34,7707
Altın 2.440,78
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Rektör Şahin Şereflikoçhisar’da ziyaretlerde bulundu

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin hem okulların yöneticileriyle, hem de İlçe protokolüyle görüşmek için Şereflikoçhisar’a bir ziyarette bulundu..

Rektör Şahin Şereflikoçhisar’da ziyaretlerde bulundu
Aksaray Anadolu AŞ
7 Ekim 2015 23:27

– Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi Hayırlı Olsun –

Şereflikoçhisar Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Aktaş, Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mutlu Uygun ve akademisyenlerle bir araya gelen Şahin, yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olması dileğinde bulundu. Yeni dönemi en iyi şekilde değerlendirmek ve ASÜ’nün başarı grafiğini yükseltmek için herkesin gayretli şekilde çalışması gerektiğini söyleyen Prof. Şahin, “Tüm arkadaşlarımıza yeni dönemde başarılar diliyorum. İnşallah son derece verimli çalışmalarla, üniversitemizi daha çok tercih edilen üniversiteler arasında üst basamaklara taşıyacağız. Başarı bir ekip işidir. İstişare içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz ve yürütmek arzusundayız” dedi.

– İlçede Kurumlar Arası Diyalog Üst Seviyede –

Rektör Şahin okulları ziyaret ettikten hemen sonra Şereflikoçhisar Kaymakamı Erol Karaömeroğlu ve Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat’la görüştü. İlçede akademik, sosyal ve kültürel faaliyetlerin nitelikli şekilde ilerleyebilmesi için ilçe yöneticilerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Şahin, “İlçemizde kurumlar arası diyalog üst seviyede. Bu diyalogun çok daha iyi seviyelere gelmesi için biz üzerimize düşeni yapacağız. Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız bizlere her zaman destek oluyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz de, kurumumuzun akademik potansiyelini ilçemiz için kullanmaya hazırız” dedi.

İlçe Yöneticileri de üniversiteyle uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaret esnasında Rektör Şahin’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Özçifçi de eşlik etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.