Dolar 32,3404
Euro 35,1084
Altın 2.241,61
BİST 8.875,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Şairler Aksaray’da buluştu

Şairler Aksaray’da buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
10 Aralık 2018 18:12

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı 2. Uluslararası Ihlara Vadisi Yunus Emre Şiir Şöleninde 24 şairi vatandaşlarla buluşturdu.

Yunus Emre anısına düzenlenen şiir şöleni programı vesilesiyle Aksaray’ı tanıyan 24 şairin Aksaray Kültür Merkezinde vatandaşlara yaptıkları şiir dinletisi büyük ilgi gördü.

Şiir Şölenine katılan Başkan Yazgı; “Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından gelen çok kıymetli şair dostlarımız ve yine bizlerle burada birlikte olan Eğitim Bir-Sen başkanım milli eğitimdeki müdürlerimiz ve çok kıymetli öğrencilerimiz hepiniz hoş geldiniz’’ diyerek konuşmasına başladı.

Başkan Yazgı “Geçen yıl ilkini yaptığımız şiir şölenimiz çok yoğun ilgi görmüştü. Vatandaşlarımızın şiire gösterdikleri yoğun ilgi hoşumuza gitti ve dedik ki bunun devamını getirelim. İbrahim abi sağ olsun böyle çok güzel bir organizasyonu yaparak çok değerli şairlerimizi burada bizlerle buluşturdu. 5 yılı doldurmak üzereyiz. 5 yıl boyunca Kültür ve Sanat anlamında birçok etkinlikle şehrin çıtasını çok iyi bir noktaya getirdiğimize inanıyorum. İlkleri yaptığımız birçok program oldu. Bunlardan bir tanesi de bu programımız.

Kültürel Sanatsal faaliyetler alanında birçok program yaptığımız için Aksaray Kültür merkezini de çok yoğun bir şekilde kullanmış oluyoruz. Ayda 6-7‘nin üzerinde kültürel etkinlik gerçekleştiriyoruz. Kültürel, eğitim ve sosyal anlamda yaptığımız çalışmalarla şehirde güzel bir iz bıraktığımıza inanıyorum.’’ Dedi. Tüm katılımcılara ve tüm şairlere teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.