Dolar 32,3363
Euro 35,1725
Altın 2.241,49
BİST 8.729,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Turan Yaldır: Artık Aksaray’ı savunan biri var

MHP Milletvekili Turan Yaldır, “Ülkeyi bölünme ve parçalanmanın eşiğine getirenler şimdi hiçbir sorumlulukları yokmuş gibi davranıyorlar.” dedi..

Turan Yaldır: Artık Aksaray’ı savunan biri var
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ekim 2015 17:17

MHP Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray´ı savunana artık biri var. Aksaray´ın umudu ümidi var. Geçmiş 13 yılda neler hangi hangi mazeretlerle yapılmadı Aksaray bunu artık görüyor biliyor. 7 Haziran´dan sonra gür bir sesle halkımızın sesi olmaya başladık inşallah 1 Kasım´dan sonra sesimiz halkımızın desteği ile daha gür olacak. Bunun örneği olarak yıllardır akıllarına dahi getirmedikleri havaalanı hakkında mecliste soru önergesi vererek bu konuyu tekrardan gündeme aldık. Aksaray´ın sorunlarının tek tek takipçisi olacağız.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan Turan Yaldır, 13 yıldır ülkeyi tek başına yönetenlerin her seçim öncesi ´bi daha bi daha´ söylemlerinde bulunduğunu belirterek bunların komik olduğunu söyledi. Yaldır, “Sanki ülkeyi 13 yıldır başkaları yönetiyor da sorumlular siz değilsiniz. 13 yılda bölünme ve parçalanmanın eşiğine getirdiğiniz. Türkiye´nin kaybedecek zamanı kalmamıştır. 1 Kasım´da Aksaray kendini aldatan ve kandıranlara gereken dersi verecek ve o zihniyeti siyasetin çöplüğüne gönderecektir.” şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarının ülkeyi getirdiği durumun ortada olduğunu ifade eden Yaldır, sözlerini şöyle tamamladı: “Birileri, gücüne güç katıp zengin olurken fakir bir dilim ekmeğe muhtaç hale geldi. Terör, AKP´nin verdiği tavizlerden sonra iyice hortladı. Ülkemiz bölünmenin ve parçalanmanın eşiğine geldi. Tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışma yapması gerekenler şimdi ‘kandırıldık´ bahaneleri üretiyor. Kandırılanlar onlar değil kandırılan Aksaray, aklıyla alay edilen Türk milleti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.