Dolar 32,5192
Euro 34,7978
Altın 2.422,24
BİST 9.713,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 26°C

3000-5000 TL Arasında En İyi Akıllı Telefonlar (Şubat 2021)

Bir zamanlar ekranı kaydırılan telefonlara uzaylı icadı gözüyle bakılırken şimdi ise teknoloji harikası akıllı telefonları elimizde tutuyoruz …

3000-5000 TL Arasında En İyi Akıllı Telefonlar (Şubat 2021)
Aksaray Anadolu AŞ
24 Şubat 2021 21:36

Bir zamanlar ekranı kaydırılan telefonlara uzaylı icadı gözüyle bakılırken şimdi ise teknoloji harikası akıllı telefonları elimizde tutuyoruz. Elbette bu telefonları satın almak her bütçe için uygun olmuyor zira bu teknoloji harikası olarak adlandırdığımız akıllı telefonların performansları, kamera kaliteleri, sundukları kullanım ömrü ve kullanılabilirliği her ne kadar iyiyse fiyatları da aynı oranda artıyor.

Tabi bir akıllı telefonun “piyasanın en iyilerinden biri” olduğunu söylemek için her zaman en pahalısı olması gerekmiyor. Zira piyasada fiyat performans ürünü olarak geçen akıllı telefonların yanı sıra 1 veya 2 sene öncesinin amiral gemileri de bulunuyor. Biz de sizler için piyasadaki bu fiyat performans modeli denilebilecek 3000-5000 TL arası akıllı telefonları listeledik ve hepsinin teknik özelliklerine ufak bir göz attık.

Videodaki telefonlara Amazon üzerinden ulaşabilirsiniz:

blank

  • Samsung Galaxy M51
  • Xiaomi Mi Note 10 Lite
  • Realme 7 Pro
  • Oppo Reno 4
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite
  • iPhone SE 2

Listemizde bulunan modellerin hepsi hem uygun fiyatlı hem de performansıyla üzmeyecek cinsten akıllı telefonlar. Listemizde geçtiğimiz senenin en çok ses getiren akıllı telefonlarından biri olan iPhone SE 2 de bulunuyor.

3000 – 5000 TL arası satın alabileceğiniz telefonlar arasında Samsung’dan iki adet telefon bulunuyor. Bunlardan biri, ülkemizde de fazlasıyla tercih edilen ve amiral gemisi modellere meydan okuyan Samsung Galaxy Note 10 Lite. Diğeri ise, Samsung’un en çok tercih edilen orta segment modellerinden Galaxy M51. Bunların yanında orta segmentte adını fazlasıyla duyduğumuz Realme 7 Pro ve Oppo Reno 4 de listede bulunuyor. Apple’ın en sevilen modellerinden biri olan iPhone SE 2 de fiyat/performans oranıyla göz dolduran telefonlardan.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.