Dolar 32,3810
Euro 34,6951
Altın 2.400,49
BİST 10.054,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
22°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 16°C

Alara Kaya Başarısının Sırrını Anlattı

Alara Kaya Başarısının Sırrını Anlattı
Aksaray Anadolu AŞ
13 Ocak 2022 16:21

Ünlü manken Alara Kaya verdiği röportajda başarısının sırrını anlattı.

Çocukluğum oldukça sıradandı. Bizim için herhangi bir maddi sıkıntı olmadı. Babam her zaman eğitimin değerini vurgular ve onu hayatın en önemli yönü olarak ilan ederdi. Aslında, ergenliğimin ve çocukluğumun büyük bir kısmını okuyarak geçirdim. “Eğitimin kolundaki altın bileziktir” derdi. Ayrıca çeşitli ilgi alanlarına sahip olmam gerektiğine son derece dikkat ediyordu. Beni kayak öğrenmeye teşvik etti, ben de aptım. Bir dizi sanatsal çalışmanın da parçası oldum.

blank

30 yaşındaki model “rol model” olmak istediğini söyledi.

Şansımı oyunculuk dünyasında deneyeceğim. Fakat modelliğe devam edeceğim tabii. Sürekli “Ben top model olmak istemiyorum, Benim amacım rol model olmak” dememe rağmen, küçükken bir rol modelim yoktu. Şimdi böyle bir fırsatım var; Hayatımda bir fark yaratabileceğim bir noktadayım. Ne kadar şanslı olduğumun farkındayım ve bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmaya niyetliyim.

Ünlü güzel, “Bu, ne giydiğine bakıp atmosferi hissedecek kadar eğitimli olmak ve buna göre hareket etmekle ilgili,” diye devam etti.

Güzelliğinin farkında olduğunu söyleyen Alara Kaya, her şeyin güzellik olmadığını savunuyor.

“Bir dereceye kadar, güzellik, boy ve duruş. Eğer işte disiplinli değilseniz, geç kalırsanız ve mızmızlanırsanız, modellik kariyeriniz uzun süre ayakta kalamaz. “Bu defile bitsin hemen eve gidiyorum” deyip hareketlerinize dikkat etmezseniz, hayatınızın geri kalanını evde oturarak geçireceksiniz.

blank

Aynı zamanda kendine her zaman inandığını söyleyen Alara Kaya, sözlerini şu şekilde bitirmişti.

“Son derece zordu, ancak birkaç telkin ile hızla adapte olabildim. Modellik zihinsel dayanıklılık ve inanç gerektiren bir daldır. Kendinize güvenmiyorsanız ve zihniniz de güvenmiyorsa podyumda rahat görünmek zordur. İnsanlar podyuma çıkınca endişeleniyorlar ama ben podyumu evim olarak gördüğüm için alışıyorum ve rahatlıyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.