Dolar 32,5605
Euro 34,9685
Altın 2.429,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Access Bars Türkiye

Access Bars Türkiye
Aksaray Anadolu AŞ
10 Eylül 2020 00:34

Bilinç altı resetleme işlemi olarak da adlandırılan access bars kavramının insanların yaşamını çok daha iyi hale getirmesi ve zihinsel rahatlamanın gerçekleşmesi adına insanların başvurduğu yöntemler arasında yer alması ile karşımıza çıkmaktadır. Access bars terapisi ile insanların zihin rahatlığına erişmesi, kötü duygulardan arınması ve neticesinde de gerilim konusunda da rahat olunması amaçlanmaktadır. Access bars terapisine ait tüm detaylı bilgileri sizler için sunduğumuz web sitemiz kapsamında olabildiğince kendinizi rahat hissedebileceğiniz ve neticesinde de sizleri rahatsız eden, gerilim yaşamanıza sebep olan her türlü durumdan uzaklaşabileceksiniz.

Doğal olan enerji anlamına da gelmekte olan Biyoenerji kavramını da yine web sitemiz kapsamında değerlendirebilirsiniz. Bu anlamda özellikle de zihinsel ve bedensel rahatlığa erişmek isteyen kişi ya da kişilerin web sitemizi ziyaret ederek bu bilgilerden olabildiğince faydalanması da gerekmektedir.

İnsan beyninin çok kompleksli bir yapıda olmasını konu alan Theta Healing kavramı ise insanların çeşitli sorunlara karşı meditasyon için başvurduğu yollardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Temel anlamda insanların zihninin rahatlatması adına uygulanan bu yöntemler ile birlikte özellikle de çeşitli stresler, gerilimler yaşayan insanların zihinlerinin rahatlaması da mümkündür.

Web sitemiz kapsamında tüm bu kavramların ne anlama geldiğine, detaylarına, hangi tür yararlarının olduğuna ve bu konularda verilen seminerlere de ulaşabilirsiniz. Çok kapsamlı biçimde değerlendirebileceğiniz web sitemizde sizler de çeşitli konulardan rahatsızsanız ve sürekli olarak stresi üzerinizde taşıyorsanız sizi rahatlatacak yöntemleri bulabilirsiniz.

Her türlü seminer için önceden bilgi sahibi olmak ve bizimle de istediğiniz sorular hakkında görüşmek için iletişim kanallarımızdan bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.