Dolar 32,4010
Euro 34,7830
Altın 2.397,65
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Az Bulutlu
Aksaray
18°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Aksaray ile Uşak Arası Kaç Km, Kaç Saat Sürer?

Aksaray ile Uşak Arası Kaç Km, Kaç Saat Sürer?
Aksaray Anadolu AŞ
28 Aralık 2023 20:33

Aksaray Türkiye’nin İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan tarihi ve kültürel açıdan zengin bir şehirdir. Aksaray’ın nüfusu yaklaşık olarak 423,000’dir.Şehir ekonomisi tarım, hayvancılık, ticaret ve sanayiye dayalıdır.

Uşak Haber de yer alan habere göre, Aksaray çevresindeki tarım arazilerinde buğday, arpa, şeker pancarı ve sebze üretimi yaygındır. Aksaray’da turistik açıdan önemli yerler bulunur. Bunlar arasında Aksaray Kalesi, Aksaray Müzesi, AcemhöyükAntik Kenti ve Eğri Minare gibi tarihi ve kültürel mekanlar yer alır. Aksaray’ın doğal güzellikleri de dikkat çeker. Şehir çevresindeki dağlık bölgeler, doğa yürüyüşleri ve doğa sporları için idealdir.

Aksaray – Uşak Arası Kaç Km?

Aksaray ile Uşak arası karayoluyla yaklaşık olarak 470 – 550kilometrelik bir mesafe bulunmaktadır. Bu mesafe, seçtiğiniz rota ve yol koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Aksaray – Uşak Arası Kaç Saat Sürer?

Aksaray şehri ile Uşak arası seyahat araba ile yaklaşık olarak 6 saat 15 dakika, otobüs ile yaklaşık olarak 7 saat 30 dakika sürmektedir. Bu süre, seçtiğiniz rota, ulaşım aracı ve yol koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Aksaray – Uşak Arası Ulaşım Seçenekleri

Aksaray ile Uşak şehirleri arasındaki ulaşım, iki şehir arasındaki uzaklığa ve tercihlere göre çeşitli seçenekler sunmaktadır. Aksaray ile Uşak arasındaki ulaşım seçenekleri arasında kişisel araba ile ulaşım ve otobüs ile ulaşım bulunmaktadır.

Aksaray – Uşak Arası Otobüs Firmaları

Aksaray ve Uşak şehri arası seyahat için kullanılabilecek otobüs firmaları arasında; Rahmi Hamurcu, Kamil Koç, Öncü, Has Ağrılı, Öz Has Bingöl, Van Gölü, Turgut Reis, Muş Yolu, Yeşil Muş Ovası, Malatya Medine, Metro, Süha, Niğde Vip Turizm yer almaktadır.

Aksaray – Uşak Arası Yol Tarifi

Aksaray şehrinden Uşak şehrine ulaşmak için tercih edilebilecek 2 farklı güzergah bulunmaktadır. Güzergahlarda takip edilecek rota içerisindeki şehirler sırasıyla şu şekildedir.

1. Güzergah: (D300 üzerinden) Aksaray, Konya, Akşehir, Sultandağı, Banaz Uşak
2. Güzergah: (E89 üzerinden) Aksaray, Şereflikoçhisar, Haymana, Polatlı, Sivrihisar, Seyitgazi, Kırka, Altıntaş, Afyonkarahisar, Uşak

Kaynak: www.usakhaber.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.