Dolar 32,5511
Euro 34,9030
Altın 2.437,98
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

ASELSAN, Staj Seferberliği Programına Destek Olacak

Geçtiğimiz günlerde mezun olmak üzere olan ya da mezun olmadan önce staj yapmak isteyen öğrencileri sevindirecek bir haber yayınlandı. T.C …

ASELSAN, Staj Seferberliği Programına Destek Olacak
Aksaray Anadolu AŞ
25 Şubat 2021 00:12

Geçtiğimiz günlerde mezun olmak üzere olan ya da mezun olmadan önce staj yapmak isteyen öğrencileri sevindirecek bir haber yayınlandı. T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı, “Senin için SeferBiriz” temasıyla üniversite öğrencileri için “Staj Seferberliği” programını devreye soktu. Bu şekilde staj yapmak isteyen öğrenciler için yepyeni bir fırsat doğmuş oldu ve Staj Seferberliği programına başvurular açıldı.

Bugün ise Staj Seferberliği programına bir şirketin daha katıldığı haberi geldi. Askerî Elektronik Sanayi, ya da bilinen adıyla ASELSAN, resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımla Staj Seferberliği programına destek olacağını açıkladı. ASELSAN A.Ş., Twitter üzerinde yaptığı paylaşımda “Genç yeteneklere ulaşmak, kariyer yolculuklarında staj imkânlarımızla destek olmak için biz de #StajSeferberliği’nde #SeninİçinSeferbiriz” açıklamasını yaptı.

Staj Seferberliği programına nasıl başvurabilirim?

Tweeti göremiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığının üniversite öğrencileri için başlattığı Staj Seferberliği programı için başvurular açıldı. Başvuruların nasıl yapılacağı ise bu noktada merak konusu oldu. Staj Seferberliği programına katılmak isteyen öğrenciler, kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresine giderek başvurularını tamamlayacak.

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından kamu ve özel sektörün erişebileceği bir stajyer havuzuna programa başvuran öğrenciler ad-soyad, T.C. kimlik numarası, e-posta gibi kişisel bilgiler gizlenerek aktarılacak. Bu şekilde işverenler, öğrencilerin kimlik bilgilerini görmeden, yalnızca yetkinlik temelli kriterleri üzerinden staj teklifi gönderebilecek.

Ön lisans 2. sınıf, lisans 3 ve 4. sınıf olmak üzere, not ortalaması 4 üzerinden en az 2 (diğer sistemlerde dengi) olan tüm öğrenciler 22 Mart 2021 tarihine kadar Staj Seferberliği programına başvurabilecek.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.