Dolar 32,3548
Euro 34,7844
Altın 2.393,17
BİST 10.265,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Az Bulutlu
Aksaray
18°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Battaniye Modelleri İle Keyifli Zamanlar

Battaniye Modelleri İle Keyifli Zamanlar
Aksaray Anadolu AŞ
15 Ocak 2024 16:06

Sadece soğuk günlerde bedeninizi ısıtmak ile kalmaz aynı zamanda görüntüsü bile içinizi ısıtır. Evet battaniyeden bahsediyoruz! Yataş Bedding’in birbirinden farklı model ve dokudaki battaniyeleri hem oturma odalarında koltuğun üzerine serilmek suretiyle dekorasyonu tamamlar hem yatak örtüsü olarak kullanılabilir hem de film izlerken veya uyurken ısınmak için üzerinize örttüğünüz bir örtü olabilir. Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez ısınma parçası ve dekorasyona katkı sağlayan bu ev tekstilini Yataş güvencesiyle uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Dekorasyonun Vazgeçilmez Parçası: Battaniye

Özellikle sonbahar ve kış aylarında evlerin oturma odalarında daha çok koltuk üzerine çapraz şekilde koyularak veya yatak odalarında ayak ucuna yahut yatak örtüsünün üzerine serilerek dekorasyonu tamamlama işlevi ile kalmaz bulunduğu ortama şık görüntüsüyle sıcak bir atmosfer katar. Aslında bu dekorasyonun bir parçası iken dilediğiniz zaman ısınmak için üzerinize örtebileceğiniz bir örtü olması ile çok işlevsel sayılır. Bir ev tekstili olarak dekorasyona çok büyük paralar dökmeden de güzel ve şık görünümü nasıl elde ederiz sorusuna cevap niteliğindedir. Çabuk sıkılıp sık sık değişkenlik isteyenler çeşitli battaniye modelleri ile fazla meblağa gerek duymaksızın küçük bir dokunuşla evin dekorasyonu şenlendirebilir. Battaniyeler gün yüzüne çıktığında yaz mevsiminin bitişini sonbahar ve kışın gelişini haber verir.

Yatak Örtüsü Olarak Battaniye Kullanabilirsiniz

Yaz ayı hariç diğer mevsimlerde tok ve kalın bir görüntüye sahip olduğu için yatak örtüsü olarak kolaylıkla kullanabilirsiniz. Hem nevresimin görüntüsünü ortadan kaldırır hem de ayrıca ısınmak için de kullanabileceğiniz için daha kullanışlıdır. Özellikle çocuk odalarında yatak örtüsü yerine tek kişilik battaniye kullanmak hem pratik hem işlevsel olur. Nitekim mevsim geçişlerinde yorgan daha kalın geleceği için onun yerine nevresim içinde de değerlendirebilirsiniz. Renk renk, desen desen, farklı doku ve kalınlıkta battaniye hem yatak odalarına hem de çocuk odalarına çok yakışır.

TV Battaniyesinin Keyfini Sürün

Battaniye çift kişilik ve tek kişilik seçeneği haricinde bir de tv battaniyesi olarak karşınıza çıkar. Daha çok dekoratif amaçlı daha ince farklı doku ve desenlere sahip TV battaniyesi bulabilirsiniz. Soğuk bir günde dekoratife katkı sağlayan bu ürünün altına girerek kahvenizi de yanınıza alıp televizyon keyfi yapabilirsiniz. Genellikle bunlar ya dekorasyon olarak koltuğa serilir ya da bir sepet içine yerleştirilerek saklanır.

blank

Uzun Yıllar Kullanmanın Sırrı Yıkama Talimatında Saklı

İçeriği pamuk, yün, akrilik gibi farklı materyaller olabildiği için satın aldığınız ürünü yıkamadan önce yıkama talimatlarına göz atmanız sizin lehinize olur. Yıkama talimatlarına sıkı sıkı uyulmuş bir ev tekstil ürünü uzun yıllar ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Özellikle Yataş Bedding imzası taşıyorsa… Akrilik içerikli ürünlerin 30 dereceden yüksek ısıda yıkanması ve kurutma makinası kullanılması önerilmezken pamuklu ürünleri 40 derecede yıkayabilir ve kurutma makinesinde kurutabilirsiniz. Ayrıca tüylü yapılarından dolayı toz deterjan yerine sıvı deterjan tercih edilmesi kullanım ömrünü uzatır.

Yataş Battaniye İle Evinize Renk ve Sıcaklık Katın

Koltuk üstünde veya sepetin içinde aksesuar, nevresim içinde veya yatak üstünde çok güzel ve kullanışlı ev tekstilidir. Bir yandan sıcak bir ortam oluşturulmasına imkan verirken bir yandan da sıcak tutmayı sağlar. Yataş Bedding‘in kendi sitesinde satışa sunulan çeşitli desen, ölçü ile dokudaki battaniye fiyatlarını ve özelliklerini inceleyebilir, beğendiklerinizi sepetinize ekleyerek evinize renk ve konfor katabilirsiniz. Yataş Bedding imzası taşıyan her ürünü güvenle ve uzun yıllar kullanabilirsiniz. Şimdi yaşam alanlarınızın dekorasyonunu ufak bir dokunuşla cüzi miktarlarda değiştirmenin tam zamanı!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.