Dolar 32,5434
Euro 34,9349
Altın 2.426,74
BİST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Çamaşır Suyu Beyazlatıcı

Çamaşır Suyu Beyazlatıcı
Aksaray Anadolu AŞ
3 Mart 2021 15:58

İnatçı lekelerden kurtulmak kimi zaman imkânsız gibi gözükür. Özellikle beyaz kıyafetlerin lekelenmesi kâbusu ile dolabınızda beyaz kıyafetlere yer vermiyor olabilirsiniz. Fakat çamaşır suyu beyazlatıcı tam da bu noktada yardımınıza koşacaktır. Beyaz kıyafetlerinizdeki en inatçı lekeler olan meyve lekeleri, kahve lekeleri, çay lekeleri, boya lekelerini kolayca çıkaracak kıyafetlerinizi ilk günkü beyazlığına kavuşturacaktır. Çamaşır suyunu pamuk, keten kıyafetlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kıyafetlerinizi eski beyazlığını kavuşturması dışında içindeki etken maddeler sayesinde yüzey temizliği, lavabo temizliği, tuvalet temizliğinde çamaşır suyu beyazlatıcı yardımınıza koşacaktır. Çamaşır suyu içindeki güçlü etken maddeleriyle ortamdaki zararlı mikroorganizmaları öldürmekte ve yüksek hijyen sağlamaktadır. Lavabo ve tuvaletlerdeki istenmeyen kokuları yok etmekte de birebirdir. Çamaşır suyu beyazlatıcı içerisinde bulunan aktif klor etken maddesi ile kalıcı ve güçlü bir hijyen sağlamaktadır. Çamaşır suyu ile ayrıca su arıtma işlemlerinizi güvenle yerine getirebilirsiniz. Havuz temizliğinde, su arıtmalarında yine çamaşır suyunun içinde bulunan aktif klor devreye girecek ve istenmeyen mikroorganizmaları kalıcı olarak öldürecek ve yeni mikroorganizma oluşumlarının da önüne geçecektir. Böylece hem kıyafetlerinizde hem de lavabolarınızda, mutfağınızda maksimum hijyene erişecek ve istenmeyen kokulardan da kurtulmuş olacaksınız. Havuz ve su temizliğinizi de çamaşır suyu ile maksimum hijyen ile sağlamış olacaksınız. Çamaşırlarınızda maksimum beyazlığı ve evinizde maksimum hijyeni çamaşır suyu ile elde etmek çok daha kolay.

Çamaşır Suyu Beyazlatıcı Nasıl Kullanılır?

Çamaşır suyu farklı kullanım alanlarına etki edebilen güçlü bir temizleyicidir. Farklı kullanım alanlarda aynı başarıyı elde etmesiyle de temizlikte bulunması gereken ana ürünlerde yer alır. Çamaşır suyu çamaşırlarda beyazlatıcı olarak kullanımı yaygın olan bir üründür. Beyaz çamaşırlardaki inatçı lekeleri çıkarmada akla ilk gelen çözümlerdendir. Çamaşır suyunun içerisinde bulunan aktif klor lekenin çözünmesini sağlar. Lekeli bölgeye uygulanan çamaşır suyu bir süre bekletilip yine çamaşır suyu eklenen çamaşır makinesinde yıkanarak maksimum sonuç elde edilebilir. Çamaşır suyunun maksimum etkisini gösterebilmesi için kullanılan çamaşır suyu miktarı büyük önem taşır. Lekeli beyaz çamaşır veya çamaşırlar 10 litrelik suya yaklaşık bir bardak (150ml) çamaşır suyu ile en az bir saat bekletilir. Çamaşır suyunda bekletilen çamaşıra herhangi bir işlem uygulamaya gerek yoktur. Suda çamaşır suyu ile bekletilen beyaz çamaşırlar bekleme süresinden sonra lekelerin büyük oranda çıktığını gözlemleyeceksiniz. Maksimum sonucu alabilmek için çamaşırları deterjan ve çamaşır suyu ile yıkayarak çamaşırlarda yeni beyazlığını geri kazandırmış olacaksınız. Yıkanan çamaşırlar güneşe serilirse güneşin de ağartıcı etkisi ile çamaşırlarınız bembeyaz olacaktır. Çamaşır suyunun beyaz çamaşırlar dışında birçok alanda da kullanılabileceğini belirtmiştik. Çamaşır suyu maksimum hijyen sağlamak istediğiniz yüzeylerde de birebirdir. Çamaşır suyu içerisindeki aktif klor ile mikroorganizmaları öldürmekte ve kötü kokuları gidermektedir. Özellikle tuvalet temizliğinde anahtar ürün olan çamaşır suyu dökülüp bir süre beklendikten sonra yıkanırsa en çok mikroorganizma oluşumuna yatkın olan yüzey olan tuvaletlerde maksimum hijyeni size sağlamış olacaktır. Çamaşır suyu ile yüzeyleriniz hiç olmadığı kadar hijyenik ve tertemiz olacaktır. Çamaşır suyu su arıtmada da aradığınız ürün olmaktadır. Özellikle havuz hijyeni için siz de bir çamaşır suyu bulundurmayı düşünmelisiniz.

Çamaşır Suyu Kullanımında Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Çamaşır suyu beyazlatıcı oldukça güçlü etken maddelere sahip olan etkili bir temizlik ürünüdür. İçerisinde bulunan aktif klor ağartma, beyazlatma ve sterilizasyon işlemlerinde oldukça etkilidir. Bu nedenle çamaşır suyu kullanımında en çok dikkat edilmesi gereken faktör çamaşır suyu kullanımında cilt temasından kaçınmak olmalıdır. Ağartıcı etkiye sahip olan çamaşır suyu özellikle hassas ciltlerde çeşitli aşınmalara sebebiyet verebildiği bilinmektedir. Bu nedenle çamaşır suyu kullanırken eldiven kullanımı önerilir. Ayrıca çamaşır suyunun özellikle göz ile temasından kaçınılmalı ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmelidir. Ancak çamaşır suyu kullanılan çamaşırlarda bu aşınmalar söz konusu olmadığından çamaşır temizliğinde kullanılan çamaşır suyu hakkında endişe etmenize gerek yoktur. Çamaşır suyu çamaşırlarda beyazlatıcı ve ağartıcı etki gösterirken yüzeylerde hijyen su arıtmada sterilizasyon görevi görmektedir. Siz de çamaşırlarınızı beyazlatmak, inatçı lekelerden arındırmak istiyorsanız; lavabolarınızı, tuvaletlerinizi maksimum hijyene kavuşturmak ve istenmeyen kokulardan arındırmak istiyorsanız; havuz ve su arıtma işlemlerinizi maksimum hijyen ile gerçekleştirmek istiyorsanız kendinize bir çamaşır suyu edinmenizi öneriyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.