Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Cengiz Aydoğdu’nun 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Cengiz Aydoğdu’nun 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
23 Kasım 2021 17:42

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Aydoğdu mesajında şu ifadeleri kaydetti:

“Öğretmenlik sadece eğitim, öğretim sürecinde edinilen bilgileri sınıfta öğrencilere aktarmak değil, bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir.

Hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında en büyük emek sahibi olan öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek, dolayısıyla geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de yüksek bir mesleği icra eden; sevgi ve fedakârlık timsali olan öğretmenlerimizin ellerinde geleceğin huzurlu, güvenli ve büyük Türkiye’sinin inşasında rol alacak gençlerimiz ve çocuklarımız ile istikbalimiz de şekillenecektir. Öğretmenlerimizin de bu büyük sorumluluğun bilincinde olarak, üstün bir vazife şuuruyla sevgiyi temel alarak, ülkemizin yararını gözeterek görevlerini yerine getirmeye devam edeceklerine inanıyorum.

Milletimizin ilim, irfan ve bilgi membaı olan öğretmenlerimizin kıymetiharbiyesinin farkında olan aziz milletimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de öğretmenlerimizi baş tacı etmeye devam edecektir.

Dünya ve ülkemizde etkisini sürdüren pandemi nedeniyle gerek okullarımızda gerekse uzaktan eğitim sürecinde eğitim hizmetlerimizin aksamaması için gayretli çalışmalardan dolayı bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve bütün eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım ki en kısa zamanda bu çetin ve sıkıntılı günleri geride bırakarak, bu salgın hastalığı hayatımızdan çıkararak, birbirinden ayrı kalan öğretmenlerimizin öğrencilerimize, öğrencilerimizin öğretmenlerimize, okullarımızın eski günlerine kavuşmasını temenni ediyorum.

Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu önemli günde, yurt içinde ve dışında türlü zorluklara rağmen fedakârca görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, her birinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü gönülden tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.

Bilvesile, bu uğurda canını feda eden Şehit Aybüke öğretmen ve terör saldırılarında, vazife başında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.