Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Develi’de 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği

YURDUN DÖRT BİR TARAFINDA OLDUĞU GİBİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DEVELİ’DE DE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE COŞKUYLA KUTLANDI.

Develi’de 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği
Aksaray Anadolu AŞ
24 Kasım 2021 16:00

Yurdun dört bir tarafında olduğu gibi 24 Kasım Öğretmenler Günü Develi’de de çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk büstüne çelenk bırakmasıyla başlayan program daha sonra Müsellim Ünal Anadolu Lisesinin Mustafa Aksu Kültür Merkezinde hazırladığı programla devam etti. İlçe protokolünün de katıldığı programa Develi’deki öğretmenler ve öğrenciler de büyük ilgi gösterdi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda daha sonra İlçe Müftüsü Emin Patan şehit öğretmenler için dua etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından program daha sonra öğretmenler ve öğrencilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlamış oldukları şiir, oratoryom ve müzik dinletisi ile devam etti. 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ilçe protokolünden hediye verildi. Öğretmenlik mesleğine yeni adım atmış öğretmenlerin yemin merasiminin ardından ilçemizde öğretmenlik mesleğine gönül vermiş bu yıl içerisinde emekli olan öğretmenlere Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak tarafından plaket ve hediye takdim edildi.

Öğretmenlere yılın bir günü değil her zaman vefa borçlu olunduğunu belirten Cabbar Başkan böylesi güzel bir program düzenledikleri için öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.