Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 23°C

Elon Musk, DOGE Satan Büyük Yatırımcıları Destekleyecek

21. yüzyılın en fazla konuşulan iş insanlarından biri olan Elon Musk, son haftalarda farklı bir biçimde Tesla’nın otomobilleri ya da SpaceX’in …

Elon Musk, DOGE Satan Büyük Yatırımcıları Destekleyecek
Aksaray Anadolu AŞ
15 Şubat 2021 11:00

21. yüzyılın en fazla konuşulan iş insanlarından biri olan Elon Musk, son haftalarda farklı bir biçimde Tesla’nın otomobilleri ya da SpaceX’in roketlerinden fazla kripto para üniteleri hakkında yaptığı açıklamalar ve yatırımlar ile gündeme geliyor.

İlhamını bir köpek ırkı olan Shiba Inu’dan alan son devirlerin tanınan kripto para ünitesi Dogecoin (DOGE) hakkında yeni açıklamalarda bulunan Elon Musk, dün gece paylaşmış olduğu bir tweette “balina” olarak isimlendirilen büyük Dogecoin sahiplerinin ellerindeki coinlerin büyük bir kısmını satmaları halinde onları destekleyeceğini belirtti.

Elon Musk: Balinalar, DOGE üzerinde çok fazla ağırlaştı

blank

“Eğer büyük Dogecoin sahipleri coinlerinin çoğunluğunu satarlarsa, tam dayanağımı kazanacaklar.” diyen Elon Musk, DOGE üzerinde çok fazla konsantrasyon olduğunu tabir etti. Musk’a nazaran balinalar, Dogecoin üzerinde çok fazla ağırlaştıklarından piyasada bir tıkanma yaşanıyor.

Geçtiğimiz hafta 8,4 cent pahaya kadar yükselerek tüm vakitlerin en yüksek kıymetine ulaşan DOGE, en tanınan 10. kripto para ünitesi olmuştu. Lakin bu kıymete ulaştığı andan beri düşüş yaşayan DOGE, son 24 saatte yüzde 7,7 düşüş ile 6,1 cente geriledi ve piyasa hacmi de 8 milyar dolar düzeyine düşerek en tanınan 12. kripto para ünitesi olmasını sağladı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.