Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Epinevreni.com Güvenilir mi Hangi Ürünler Mevcut?

Epinevreni.com Güvenilir mi Hangi Ürünler Mevcut?
Aksaray Anadolu AŞ
26 Eylül 2020 18:00

Günümüzde sizlerin de bildiği gibi oyun platformları için dijital ürün satışı yapan birçok site yer almakta. Bu siteler sayesinde kullanıcılar oyunları çok daha uygun fiyatlara satın alabiliyorlar. Fakat günümüzde internet üzerinde alışverişte yaşanan olumsuz deneyimler oyuncuların ürün satın alacağı sitenin güvenilirliğinden şüphe etmesine sebep oluyor.

https://epinevreni.com 2, 2.5 senedir oyun sektöründe hizmet vermektedir. Site birçok sitenin aksine en uygun fiyatları ve en kaliteli desteği müşterilerine sunmayı amaçlamaktadır. Uygun fiyatları bir örnekle anlatmak gerekirse. Örneğin PUBG Mobile oyununda kullanabileceğiniz 1800 ucnin fiyatı rakip firmalarda 210-230 TL aralığındadır. Fakat Epinevreni’nden 1960 uc satın almak isterseniz ödemeniz gereken tutar sadece 170 TL’dir. Yani alışverişinizde bu siteyi tercih ettiğinizde ekstra 160 uc daha fazla alacak ve en az 40 TL tasarruf edeceksiniz. Sizce de cebinizi düşünerek alışveriş yapmanız çok mantıklı değil mi?

Canlı Destek Hizmetiyle Her Zaman Müşterisini Yanında

Fiyatlarının ucuz olması sonucunda müşteriyle iletişimini kesen firmaları hepimiz yakından tanıyoruz. Fakat Epinevreni’nde böyle bir durum söz konusu bile değil. Fiyatlar minimum seviyede tutulup, günün büyük bir çoğunluğunda aktif olan canlı destek ekibiyle hizmet verilmekte. Epinevreni destek ekibine canlı destek haricinde, mail adresinden veya 0552 335 98 28 numaralı WhatsApp destek hattından ulaşabiliyorsunuz.

Epinevreni Güvenilir mi?

İnternet alışverişlerinde tüm insanlarda güven problemi oluşabiliyor. Özellikle insanları kandıran ve güvenilir olmayan sitelerin çoğalmasıyla bu güven problemi bir hayli artış göstermiş durumda. Epinevreni.com güvenilirliğini kanıtlamış, sektördeki en güvenilir oyun satış sitelerinden birisi olsa da bazı kullanıcılar halen güven problemi yaşayabiliyorlar. Bu sorunu aşabilmeniz adına Epinevreni’nin güvenilirliğini kanıtlar nitelikte bazı bilgileri sizinle paylaşmak isteriz.

Site içerisinde yer alan tüm sayfalar SSL sertifikası ile korunmaktadır. Bu sebepten ötürü site içerisindeki tüm verileriniz şifrelenerek korunmaktadır. Kredi kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 3D Secure ile güvenli bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. Epinevreni ödeme konusunda GPAY ve PAYTR firmaları ile çalışmaktadır. Ödeme sırasında hiçbir bilginiz kayıt altına alınamaz. Sitenin çalıştığı ödeme firmaları BDDK onaylı olduğundan tamamen güvenli bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Epinevreni’nden Nasıl PUBG Mobile Unknown Cash Alabilirim?

Pubg Mobile uc almak için ilk olarak uc satın al linkine tıklayın, daha sonra almak istediğiniz uc miktarını seçin. Sonrasında sepete ekleyip ödeme sayfasına geçin, sizden istenilen bilgileri doldurun, ödeme yönteminizi seçip siparişinizi tamamlayın. Sonrasında açılan sayfada seçtiğiniz ödeme yöntemine göre, ilgili alanları doldurup satın alımınızı tamamlayabilirsiniz. Sipariş verirken, ödeme yaparken hatta ve hatta sitede gezinirken her türlü sorunuzu sağ alt köşede bulunan canlı destek kısmından iletebilirsiniz. Destek ekibi size memnuniyetle yardımcı olacaktır.

Ödemenizi yaptıktan sonra seçtiğiniz ürüne göre teslimatınız yapılacaktır. Hızlı yükleme yazan uc paketleri hemen yüklenirken (ekstrem durumlar dışında) 24 saatlik paketler bir günlük süre içerisinde yüklenmektedir. Paketler arasında oluşan fiyat farkı, yükleme sürelerinin farklı olmasından kaynaklanmaktadır. Sizlerde PUBG Mobile hesabınız için Epinevreni üzerinden çok ucuza çok daha fazla uc alabilirsiniz.

YORUMLAR

  1. Emre dedi ki:

    İyi siteye benziyor sonraki sezon deneyebilirim

  2. Emre dedi ki:

    Sakın alışveriş yapmayın para hırsızlığı yapıyorlar uzak durun sakın yaklaşmayın bile

    1. Tufan dedi ki:

      Çamur at izi kalsın , müslümanım diye geçiniyorsunuz bir de