Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Gelişmiş teknoloji ve kullanım kolaylığı ödül getirdi

ESET Internet Security, AV-Comparatives’in tüm testlerinde Advanced+ düzeyinde muvaffakiyet gösterdi.  AV-Comparatives 2020 Genel Tüketici …

Gelişmiş teknoloji ve kullanım kolaylığı ödül getirdi
Aksaray Anadolu AŞ
18 Şubat 2021 15:00

ESET Internet Security, AV-Comparatives’in tüm testlerinde Advanced+ düzeyinde muvaffakiyet gösterdi. 

AV-Comparatives 2020 Genel Tüketici Temel Test Serisinde, Windows için 17 tüketici güvenlik eserini detaylı bir incelemeye tabi tuttu. Programlar gerçek dünyadaki internet tehditlerine karşı muhafaza sağlama, en yeni makus hedefli programları algılama, gayeye yönelik gelişmiş ataklara karşı savunma ve bilgisayarı yavaşlatmadan müdafaa sunma maharetlerine nazaran test edildi.

ESET Internet Security, Sıra Dışı Güvenlik  Ödülü almanın yanı sıra sırf beş yanlış tespitte bulunarak öbür tahlillerden daha yüksek puan aldı ve Yanlış Tespitler alanında Altın Ödül sahibi oldu. Ayrıyeten, Berbat Hedefli Yazılıma Karşı Müdafaa ve Tehditlere Karşı Gelişmiş Müdafaa alanlarında da Gümüş Mükafata layık görüldü. 

Yazılımı inceleyenler, tahlilin kolay kullanıma sahip olmasından ve kolay bir arayüz sunmasından etkilendiklerini belirtti. Ayrıyeten, ESET Internet Security’nin ayarlar bağlantı kutusunun kullanışlı arama fonksiyonundan ve varsayılan olarak sunulan inançlı ayarlarının yanı sıra birçok gelişmiş seçeneklerinden de övgüyle bahsettiler. ESET Internet Security’nin hassas gerçek vakitli belge sistemi muhafaza sağlaması ve muhtaçlık anında epeyce süratli reaksiyon vermesi dikkat çekerken, “mükemmel” yardım özellikleri de ön plana çıktı.

Sonuçları yorumlayan ESET Ferdi Eserler Müdürü Matej Krištofík: “ESET olarak, tüketicileri ve datalarını müdafaaya kendimizi adadık ve bu ödül bunun en âlâ delili. Dünya genelinde tüketicileri siber risklere karşı korumak için teknolojinin dağıtımı ve kullanımı kolay olmalıdır. Bu nedenle ESET Internet Security’nin kullanım kolaylığı bakımından mükafata layık görülmesinden gurur duyuyoruz. Teknolojinin hayatlarımızda gitgide daha kıymetli bir yere sahip olmasıyla birlikte ESET, en ileri teknoloji muhafazayı sezgisel bir arayüz ile istikrarlı bir biçimde sunmayı amaçlıyor. Bu sonuçlar bunun en hoş yansıması.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.