Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Gionee Max Pro Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Daha çok bütçe dostu akıllı telefonlarıyla bilinen Gionee, günlük kullanıma odaklanan ve uçarı özelliklerden kaçınan yeni akıllı telefonu Gionee …

Gionee Max Pro Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mart 2021 23:36

Daha çok bütçe dostu akıllı telefonlarıyla bilinen Gionee, günlük kullanıma odaklanan ve uçarı özelliklerden kaçınan yeni akıllı telefonu Gionee Max Pro’yu duyurdu. Büyük ekranı ve bir o kadar büyük bataryasıyla iyi bir kullanıcı deneyimi vadeden cihaz, fiyat etiketiyle de tüketicileri üzmüyor.

6,52 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğe sahip bir ekran ile gelen Gionee Max Pro, damla çentikli tasarımıyla seviyesine göre fena sayılmayacak bir ekran/gövde oranı sunuyor. Qualcomm ya da MediaTek işlemci yerine Unisoc 9863A işlemciden güç alan akıllı telefonda 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Arka tarafında sol üst köşeye konumlandırılmış kare şeklinde bir kamera modülüne sahip olan akıllı telefon, 13 MP ana kamera, 2 MP derinlik sensörü ile standart seviye bir kamera performansı vadediyor. Ayrıca ekranın üstünde bulunan damla çentikte de 8 MP’lik bir selfie kamera yer alıyor.

Gionee Max Pro özellikleri

  • İşlemci: Unisoc 9863A
  • RAM: 3 GB
  • Depolama: 32 GB
  • Ekran: 6,52 inç HD+
  • Arka Kamera: 13 MP + 2 MP
  • Ön Kamera: 8 MP
  • Batarya: 6.000 mAh
  • İşletim Sistemi: Android 10
  • Bağlantı: 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.2

6.000 mAh’lik devasa bataryasıyla kullanıma göre 2 güne kadar şarj ömrü sunabilen Gionee Max Pro için yaklaşık 95 dolarlık fiyat etiketi açıklanmış durumda. Elbetteki cihazın Avrupa ya da Türkiye’de satışa çıkması durumunda vergiler ile birlikte fiyat etiketinde artış görülebileceğini söyleyebiliriz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.