Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Güvenli Ödeme Almanın Kolay Yolu: Sanal POS

Güvenli Ödeme Almanın Kolay Yolu: Sanal POS
Aksaray Anadolu AŞ
23 Mayıs 2020 16:37

İnternet üzerinden online olarak ürün ya da hizmet satışı yapmak artık sorun olmaktan çıktı. Bu tür faaliyetlerde en büyük problem güvenli bir şekilde ödeme almaktı. Ancak artık sanal pos uygulamaları sayesinde güvenli ödeme engeli de ortadan kalkmış oldu. Online olarak ürün ve hizmet satışı yapmak isteyenlere avantajlı bir seçenek sunan platformlar ise gün geçtikçe daha fazla ilgi görüyor.

Bu platformlar arasında en çok dikkat çekenlerden biri paytr.com oluyor. Haftanın 7 günü ve günün 24 saati işlem takibi yapan ekip, sanal POS’ta beklentileri karşılayan bir hizmet sumayı başarıyor. Öncelikle çok sayıda farklı bankanın kredi kartı ile ödeme yapılmasına olanak tanıyan bir uygulama sunduğunu belirtmek gerekiyor. Aynı zamanda müşterilerine puan ile ödeme ya da taksitle ödeme gibi seçenekler de sunulabiliyor. Tüm bankaların kredi kartları ile ödeme yapılması mümkün olduğundan internet sitelerinin kısıtlı sayıda banka kartı ile ödeme kabul etmesi problemi de ortadan kalkmış oluyor.

Bu arada kredi kartı kullanmayanlar da unutulmamış gibi görünüyor. Çünkü havale sistemi ve çok sayıda banka ile PTT entegrasyonu sayesinde müşterilere havale ile ödeme yapma seçeneği de sunulmuş oluyor. Konuya dair en çok merak edilen unsurlardan biri de komisyon oranlarıdır. Komisyonun gayet düşük olması yüz güldürüyor ve paytr.com tarafından sunulan sanal POS’un bu kadar ilgi görmesinin nedenleri arasında bu da mevcut.

Ödeme istekleri son derece hızlı bir şekilde kontrolden geçiriliyor ve onaylanıyor. Bilindiği gibi bu sürecin hızlı olması büyük önem taşıyor. Zira internet sitelerinin müşteri memnuniyet bakımından hızlı onay sürecinin önemi zaten ortada! Sonuç olarak alternatifi çok olan bir ödeme yöntemi sunuluyor. Ön ödemeli kartlar ya da yurt dışı kart ile de ödeme kabul edilebiliyor olması, asla göz ardı edilmemesi gereken bir avantajdır.

Bilmeyenler için paytr.com üzerinden ön başvuru yapılabildiği bilgisini de aktaralım. Birkaç bilgi eşliğinde ön başvuru işlemi hızla tamamlanıyor ve ücretsiz olan sanal POS’un sadece 2 saat içerisinde hazırlanması süreci başlıyor. Siteye tıklayarak daha detaylı bilgi alınabilir.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.