Dolar 32,5990
Euro 34,7845
Altın 2.410,89
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır

17 Ocak 2022 12:14

Geçtiğimiz haftanın en önemli, hatta tek gündemi OSB’de ki 188 Dönümlük Arsa konusu idi.

CHP’nin gündeme getirdiği, Gelecek ve Demokrat Parti İl Başkanlarının basın toplantısına katılarak destek verdiği konuda İYİ Parti resmen kaçtı.

Oysa ki sık kullandıkları bir deyim var:

Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır.

Önce 1 gün sonra bu konu ile ilgili ayrı bir basın açıklaması yapacakları söylendi, 2 gün sonra Gazeteciler Günü nedeni ile yapılan toplantıda ne Milletvekili ne İl Başkanı soru gelene kadar bu konunun tek kelimesine dokunmadılar.

Üstelik de; CHP sayesinde Milletvekilliği kazandıkları ve CHP nin İttifakı oldukları halde!

MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi seversiniz sevmezsiniz;

Ama Cumhur İttifakına girdiği günden bu yana doğrusunda da, eğrisinde de dimdik Recep Tayyip Erdoğan ve İttifakın arkasında duruyor.

MHPliler de öyle. Eleştirseler bile eleştirileri kendi içlerinde kalıyor partileri ve İtifaka cephe almıyorlar.

Demek ki MHP’den ayrılanların yönetici bölümü girdikleri yolda dik durmayı sevmedikleri için başka parti tercih etmişler.

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Faruk Ağır’ı anlarım.

Siyasette henüz yeterince pişmediği için bir arkadaşımıza hazırlattığı metini okudu.

Ama İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’i anlamam.

TBMM’de yaptığı konuşmalarla kendisini vatandaşa sevdiren Ayhan Erel, Aksaray için yatırım konusunda belki de hayati bir önem taşıyan konuda resmen sahadan kaçmaya çalıştı.

Hani Aksaray’ı çok seviyordun? Hani Aksaray sevdandı? Hani hiçbir haksızlık karşısında, hani Aksaray’a zarar verecek hiçbir konuda sessiz kalmayacaktın.

İYİ Parti Vekili Erel konuşmasında ısrarla söylediği;

“Aksaray’da sağdan sola oy gitmez” sözleriyle sanki;

“Siz CHP’yi boşverin. Millet İttifakı’nda Aksaray’da ki tek adresiniz İYİ Parti” demeye getirerek kendilerinden başka kimsenin siyasi hayat hakkı olmadığını ima etti.

Yani daha şimdiden geçen seçimde yaptıkları; “CHP Aksaray’da vekil çıkaramaz. Onun için oylarınızı İYİ Parti’ye verin” siyasetini bu kez çok erken başlattı.

Oysa ki bir önceki seçimde geçmişten gelen CHP’nin düşük oy potansiyelinin yanı sıra bu kez Aksaray’da İYİ Parti için her şey güllük gülistanlık görünmüyor.

Erel bu seçimde CHPlilerden geçen seçimde aldığı oyların kendisine gelmeyeceğinin de farkında!

O nedenle şimdiden bu oyları tekrar nasıl alabilirimin peşine düşmüş görünüyor.

Üstelik de Aksaray’ın gündemi olmuş bir konuyu Ak Partilileri kızdırmamak adına es geçerek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.