Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Hamale Lift Yük Kaldırma Taşıma İstifleme Ürünleri

Hamale Lift Yük Kaldırma Taşıma İstifleme Ürünleri
Aksaray Anadolu AŞ
16 Mart 2024 13:20

Yük taşıma ürünleri üzerine çalışan Hamale Lift uzun yıllardır sektörde varlık sürdürüyor. Kaliteli ürünleri sayesinde yük taşımak veya kaldırmak için ekipmana ihtiyaç duyan kişilerin isteklerini karşılıyor. Bu ürünleri uygun fiyatlarla alıcılara sunması sayesinde de sektörde 2 kuşaktır varlığına devam ediyor.

Hamale Lift Ürün Çeşitleri

Yük taşıma ve yük kaldırma üzerine sürekli gelişim gösteren Hamale Lift müşterilerinin taleplerine uygun çözümler sunuyor. Bulduğu yenilikçi çözümler sayesinde piyasaya sürdüğü ürünlerini tercih eden sektör sayısı gün be gün artıyor. Ürünlerinin verimli, ergonomik, iş güvenliğine uyumlu ve uygun fiyatlı olmaları sayesinde de aranan firmalar arasında yer alıyor.

Hamale Lift markası tarafından müşterilere sunulan ürünleri ise şunlar oluşturuyor;

  • Mekanik yük kaldırma ürünleri
  • Vinç ürünleri
  • İstifleme ve depolama ürünleri
  • Yük bağlantı ürünleri
  • Hidrolik kriko ürünleri
  • Endüstriyel ürünler

Firma tarafından bu ürünlerin tamamı kalite standardına uygun şekilde üretiliyor. Bunun için ise yenilenen üretim hatlarını kullanıyor.

Hamale Lift Mekanik Yük Kaldırma Ürünleri

Mekanik yük kaldırma ürünleri Hamale Lift imzasını taşıyan ürün gruplarından birini oluşturuyor. Bu ürünler insan gücünün yeterli olmadığı durumlarda ağır yüklerin kaldırılmasında kişilere yardımcı oluyor.

Firma tarafından üretilen mekanik yük kaldırma ürünlerini ise el vinci (manuel), caraskal ve çektirme hubzog ürünleri oluşturuyor. Mekanik hubzog ürünleri yüklerin yukarıya doğru çekilmesini sağlıyor. Zincir sistemine sahip olan bu ürünler sayesinde yükün çekimi kolaylaşıyor.

Hamale Lift Vinç Ürünleri

Hamale Lift marka imzasını taşıyan ikinci ürünler vinçler oluyor. Firmanın ürettiği vinç türlerini ise elektrikli vinçler oluşturuyor. Bu vinçler hizmet özelliklerine göre çeşitlere ayrılıyor.

Hamale Lift markasına ait olan elektrikli vinç çeşitlerini şunlar oluşturuyor;

  • Irgat vinç
  • Halatlı vinç
  • Zincirli vinç

Bu vinçler kullanım şekli ve üretim malzemeleriyle birbirinden ayrılıyor.

Hamale Lift İstifleme Ve Depolama Ürünleri

İstifleme ve depolama ürünleri Hamale Lift firmasının ürettiği ürünler arasında bulunuyor. Bu ürünler sayesinde firmaların ürettiği veya geliştirdiği ürünler kolaylıkla taşınıyor. Bunun dışında taşama işleminde önlemler aldığını için taşınma sonrası kişilerin rahatsız olması mümkün olmuyor.

Hamale Lift istifle ve depolama ürünlerini ise şunlar oluşturuyor;

  • İstif makinesi: Malzeme taşıma ve istifleme amacıyla kullanılan istif makinası firmanın ürünleri arasında bulunuyor. Bu makinalar denge ağırlıklı, tam akülü, yarı akülü ve tam akülü çeşitlerde bulunuyor.
  • Personel yükselticisi: Personel yükselticileri dış mekanda çalışan kişilerin yüksek alana ulaşmasına yardım ediyor.
  • Transpalet: Paletlerin taşınması için kullanılan transparetler terazili, akülü ve manuel olarak bulunuyor.

Fabrikaları, işletmeleri ve kamu işleri için istifleme ürünleri arayan kişilerin ürün çeşidini belirleyerek ürünleri uygun gördüklerinde satın almaları gerekiyor.

Hamale Lift Yük Bağlantı Ürünleri

Yük bağlantı ürünleri Hamale Lift arasında yük bağlantı ürünleri de bulunuyor. Bu ürünleri ise zincir kapan, spanzet gerdirme ve internet eki gibi ürünler oluşturuyor. Bu ürünler sayesinde taşınacak malzemelerle istif, vinç veya diğer makinelerle bağlantı sağlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.