Dolar 32,5577
Euro 34,9065
Altın 2.425,55
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 29°C
Paz 28°C

İnstagram ucuz takipçi

İnstagram ucuz takipçi
Aksaray Anadolu AŞ
15 Şubat 2022 22:24

Ucuz takipçi için içeriklerinizin stratejik olarak yerleştirilmiş örneklerini ekleyin veya hizmetleriniz hakkında çılgına dönen insanları sergileyin.

Satış odaklı bir hedefe sahip olmak, ürüne veya aşırı promosyona odaklanmanız gerektiği anlamına gelmez. Ürününüzü ilgi çekici bir anlatımla destekleyin. Ürün, hizmet ve markaya özel içerik için bazı fikirler:

  • Yeni bir ürünün veya bir ürün lansmanının perde arkası hakkında bir fikir verin,
  • Ucuz takipçi için ürününüzün nasıl üretildiğini gösterin,
  • Markalı kıyafetlerinizi giyen insanların resimleri,
  • Hizmete dayalı bir işletmeyseniz, işletme araç kutunuzda ne olduğunu gösterin, ör. Fotoğrafçılar en sevdikleri kamerayı veya tripodu kullanabilir.

Hangi alanda olursanız olun, motivasyon ve ilhamın her zaman bir etkisi olacaktır. Ucuz takipçi için çok vaktiniz yoksa veya instagram’a yeni başlıyorsanız, alıntılarla başlamanızı tavsiye ederiz. Kişilerin belirli uygulamaları kullanarak oluşturmaları kolaydır ve çok sayıda beğeni almaları neredeyse garantidir.

blank

Metin Tabanlı İçerik Oluşturmaya Yönelik Bazı İpuçları

Metin tabanlı İçerik oluşturmaya yönelik ipuçları şu şekildedir;

  • Ucuz takipçi için marka mesajınızı yineleyen alıntılar paylaşın (#instaquote gibi popüler hashtag’leri eklemeyi unutmayın!),
  • Yaygın olmayan şok edici istatistiklere inanmayın,
  • İşletmeniz hakkında iyi yorum yapan bir müşteriden alıntı yapın,
  • İşletmeniz hakkında haber değeri taşıyan bilgiler sunun,
  • Marka hikâyenizin bölümlerini vurgulayan alıntılar yapın,
  • Sektörünüzle ilgili tarifler ve diğer nasıl yapılır gönderileri paylaşın.
  • Kullanıcı odaklı içerik: Instagram gibi ağlar, kullanıcı deneyimiyle çalışır. Ucuz takipçiiçin bu konuda rakiplerinizi geride bırakmak için şunları yapabilirsiniz:

Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçeriği Yayınlayın

İnstagram ucuz takipçi için içeriğinizin diğer kullanıcılar tarafından oluşturulduğu yer burasıdır. Müşterileriniz, marka savunucularınız, etkileyicileriniz, site ziyaretçileriniz veya takipçilerinizden herhangi biri olabilirler. Dünyanın en iyi 20 markasına bakıldığında, arama sonuçlarının %25’i kullanıcı tarafından oluşturulan içeriğe bağlantılıdır.

Potansiyel müşterilerin %67’sinin nihai satın alma kararları verirken her zaman incelemelere ve kullanıcı tarafından oluşturulan diğer içeriğe yöneldiği keşfedilmiştir. İnstagram ucuz takipçi için kullanıcıları içerik oluşturma işleminize dahil etmenin markanızla daha fazla etkileşime yol açacağına şüphe yoktur.

Diğer insanların içeriğinizi oluşturmasını nasıl sağlarsınız? Göründüğünden daha basittir. İşte bazı ipuçları:

  • İnsanların ne yaratmasını istediğiniz konusunda net olun. İnstagram ucuz takipçi için kullanıcılara mümkün olduğunca çok sayıda yaratıcı lisans vermek isteseniz de içeriğinizin marka dışı veya mesaj dışı olmasını da istemezsiniz.
  • Hedef haritalama, belirli kampanyaların merceğinden de görüntülenebilir. İnstagram ucuz takipçi için bir UGC kampanyası başlatacaksanız, markanız için sonucun ne olacağına karar vermeniz önemlidir.
  • Yaratıcılarınıza kredi verin. Bu, hedef kitlenizle iyi niyet ve olumlu ilişkiler kurmanın harika bir yoludur. Ayrıca, başkasının işini kullanırken yapılacak doğru şey budur.
  • Kullanıcıları daha kaliteli içerik oluşturmaya teşvik edin. İnstagram ucuz takipçi için kampanyanızı, en iyi içerik oluşturucuların markanız hakkında bir şeyler kazandığı bir yarışmaya bağlayabilirsiniz.

Kullanıcı Eylemi Kampanyaları Başlatın

Etkileşimi artırmak istiyorsanız kullanıcıları platformda aktif olmaya teşvik eden kampanyalar doğru yoldur. Burası, kullanıcılarınızın harekete geçmesini veya onlara soru sormasını sağlayacak başlıklar ekleyeceğiniz yerdir.

Sektöre özel bazı örnekler:

  • Manzara fotoğrafçıları, manzaralı bir yerin resmini yayınlayabilir ve kullanıcılardan “ziyaret etmek istediğiniz bir arkadaşınızı etiketlemelerini” isteyebilir.
  • Bir çiçekçi, farklı çiçek aranjmanlarına sahip bir resim yayınlayabilir ve kullanıcılara “hangisini tercih edersiniz: güller mi yoksa orkideler mi?” diye sorabilir.
  • Bir yemek blogcusu, bir tarifi detaylandıran bir başlık kullanabilir ve kullanıcılardan “bunu yapmak istediğiniz bir arkadaşınızı etiketlemelerini” isteyebilir.
  • Bir spor salonu sahibi, iki kişilik bir antrenmanın resmini yayınlayabilir ve “bu antrenmanı yapmak istediğin bir arkadaşını etiketle” diye sorabilir.
  • Bir düğün fotoğrafçısı bir resim yayınlayabilir ve kullanıcılardan “yakında evlenecek birini etiketlemelerini” isteyebilir.

Açık olmak gerekirse, bunlar araç kutunuzda bulunan tek içerik türleri değildir. Ancak artık seçenekleriniz hakkında bir fikriniz olduğuna göre, işte ne göndereceğinizi bulmak için üç adımlı basit bir formül:

  • Temanızı seçin (ürün satışları, şirket kültürü, katılım vb.).
  • Temanızı çevreleyen Kim, Ne, Neden, Ne Zaman, Nerede ve Nasıl hakkında düşünün.
  • Fikirlerinize dayalı bir içerik karışımı oluşturun ve yayınlayın.

blank

Maksimum Etkileşim için Profilinizi Tasarlayın

Yapmanız gereken ilk şey, insanların ilgileneceği bir Instagram profili oluşturmak. Bu önemlidir. Resminiz, adınız, profil adınız ve açıklamanız Instagram’daki dijital reklam panonuzdur. İnsanlar ona bakacak, fotoğraflarınıza ve web sitenize göz atacaktır.

İnstagram’da yeniyseniz, kayıt işlemi sırasında işlem basit ve anlaşılır olacaktır. Zaten bir İnstagram hesabınız varsa, profil adınızı ve kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. İlk önce sağ alt köşedeki profil simgesine dokunun.

Ardından sayfanın üst kısmındaki “Profili Düzenle”ye dokunun. Şimdi aşağıdakilerin her birini, kim olduğunuzu ve sağladığınız değeri doğru bir şekilde yansıtan bir şeyle değiştirin.

  • Gerçek adınızı kullanmanızı tavsiye edilir.
  • Bir profil fotoğrafı. Sıcak, samimi ve güvenilir bir fotoğraf kullanın.
  • Kullanıcı adı. Kullanıcı adınız benzersiz olmalıdır. Adınız zaten alınmışsa, onu diğerlerinden ayıran birkaç kelime veya kelime öbeği ekleyin.
  • Bir URL. Eğer öyleyse, web sitenize yönlendirin. Bu URL, İnstagram’da sağlayabileceğiniz tek tıklanabilir bağlantıdır.
  • Bir biyografi. Kendiniz hakkında kısa bir açıklama. Bu açıklamayı olabildiğince sıcak ve ilgi çekici yapın. Bir veya iki emojiden zarar gelmez.

İnstagram Profilinizin Görünürlüğünü Nasıl Artırabilirsiniz?

Profilinizi iyi hale getirmek denklemin sadece bir parçasıdır. Artık takipçi sayınızı ve etkileşim seviyenizi artırmak için hesabınıza mümkün olduğunca göz atmanız gerekiyor.

Kullanıcıların sizi bulmasını ve takip etmesini kolaylaştırmak için şunları yapabilirsiniz:

  • Hesabınızı e-posta listeniz aracılığıyla tanıtın. Her bültenin alt bilgisine veya kapanışına Instagram profilinize bir bağlantı yerleştirin. Kişisel ve iş e-postalarınızın e-posta imzanıza bir bağlantı bile ekleyebilirsiniz.
  • Web sitenize sosyal medya rozetleri yerleştirin. 9 farklı sosyal medya platformu seçeneği ile kullanıcılarınızı bunaltmayın. Tabii ki Instagram da dâhil olmak üzere 3 veya 4’te tutun.
  • Hesap kimliğinizi kartvizitlere, çıkartmalara, marka hatıralarına, müşteriler bir ürün satın aldığında teşekkür notlarına ve işletmenizle bağlantılı diğer herhangi bir fiziksel şeye koyun.
  • Twitter, Pinterest, Facebook ve hâlihazırda takip ettiğiniz diğer sosyal ağlardaki takipçilerinizden Instagram’da sizinle bağlantı kurmalarını isteyin. Bu şekilde gönderileriniz her iki platformda da görünecek ve Facebook erişiminize dokunabilirsiniz.

Göz Alıcı Fotoğraflar Yayınlayın

Çarpıcı görseller Instagram’ın can damarıdır. Her şey burada başlar ve platform nasıl gelişirse gelişsin, her zaman onun merkezi bir parçası olacaktır. Bu adımda, dikkat çekici gönderilerden oluşan bir koleksiyon oluşturmanız gerekir.

Adım 1: Hesabınız için görsel bir tema oluşturun. Beynimiz görsel hikayeler için inşa edilmiştir. Aslında görüntüleri metinden 60.000 kat daha hızlı işliyoruz. Takipçilerinizin hatırlayacağı görsel hikayeler anlatmak istiyorsanız, hesabınız için kapsamlı bir tema geliştirmeniz gerekiyor.

Kapsamlı Hesap Teması Yararı

Yararlı olmasının nedeni şudur: Hesabınıza daha fazla düşünce ve emek harcadığınız görülüyor (etmeseniz bile). Sonuç, algılanan değeriniz artar ve insanların sizi takip etme olasılıkları artar. Markanız daha akılda kalıcı olacaktır. Tutarlı görsellere sahip olduğunuzda, her gönderi yaptığınızda marka imajınız sürekli olarak güçlenir. Öte yandan, birleştirici bir işaret olmadan içerik yayınlarsanız, günlük olarak yayınlanan 4,2 milyar gönderi arasında öne çıkmanın bir yolu yoktur.

Eğer bir anlamı varsa, istatistikler lehinizedir. Harika tasarımın daha da iyi olduğu test edilmiş ve kanıtlanmıştır. Tutarlılık güveni doğurur. Bir dereceye kadar aynılık ile geldiğinizde, takipçileriniz size bağımlı hale gelir. Peki, profiliniz için nasıl bir görsel stil rehberi oluşturabilirsiniz? Bu çok kolaydır ayrıca tutarlılığın sıkıcı olması gerekmediğini de göreceksiniz. İnstagram ucuz takipçi satın almak ile ilgili her türlü konuya Takipcidukkani.com  sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Türkiye’nin en güvenilir takipçi satın alma sitesi instagram ucuz takipçi sitesi ile sende tıkla hemen ucuz takipçi satın al : https://takipcidukkani.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.