Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

Instagram’da En Çok Takipçisi Olanlar

Instagram’da En Çok Takipçisi Olanlar
Aksaray Anadolu AŞ
23 Ocak 2024 10:25

Instagram’da en çok takipçisi olanlar günümüzde en fazla kişi tarafından takip edilen kullanıcı hesaplarıdır ve dünya çapında farklı isimlerin görülmesi mümkün oluyor.

Instagram günümüzde global takipçi sayısına sahip olan ve en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından biridir. Bu platform kapsamında Kişiler birbirini takip ederek yapmış olduğu gönderileri görüyor ve anlık paylaşımlarından yararlanıyor. Platformda takipçi sayısının artırılması için ise organik yöntemlerin yanında Instagram düşmeyen takipçi satın al gibi hizmetlerden yararlanan farklı birçok isim görülüyor.

Instagram’da En Çok Hangi Hesabın Takipçisi Var?

Instagram günümüzde oldukça yüksek sayıdaki kullanıcı sayısı nedeniyle sabunla takip edilen kişiler arasında farklı isimlerin var olduğu görülüyor. Ancak hem meslek hem de genel durumlara bakıldığı zaman en çok takipçisi olan isim dikkat çekiyor.

Güncel veriler kapsamında günümüzde en çok takipçisi olan kullanıcı Instagram kullanıcısıdır. Instagram kendi hesabı içerisinde 666.000.000 takipçi sayısına sahiptir Amerika Birleşik Devletleri merkezli olan sosyal medya platformu en fazla takipçi sayısı ile marka hesabı oluyor.

Instagram beğeni satın al tarzındaki işlemlerin sayesinde etkileşim sayısını artıran kişiler de takipçi sayısının artması konusunda yardımcı olabiliyor. Ancak Instagram kurulduğu zamandan beri aktif bir kullanıcı hesabıdır ve günümüzde en fazla takipçisi bulunan hesap adı olmayı koruyor.

En Çok Takipçisi Olan Futbolcular Kim?

En çok takipçilerden biri zaman akıllara gelen ilk isimler doğrudan futbolcular oluyor. En fazla takipçi sayısı bulunan futbolcular ise ismini sıklıkla duyduğumuz isimlerden oluşuyor.

Instagram hesabından sonra en fazla takipçiye sahip olan ve aynı zamanda futbolcu olarak bilinen Portekiz asıllı Cristiano Ronaldo 616.000.000 takipçiyle ikinci sırada yer alıyor.

Üçüncü sırada yer alan kullanıcı ise yine aynı zamanda futbolcudur ve Arjantin asıllı Lionel Messi 496.000.000 takipçiye sahiptir. Günümüzde isimlerini sıklıkla duymaya devam ettiğimiz bu futbolcular hem futbol başarılarında farklı rekorlara imza atıyorlar hem de sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından takip ediliyorlar.

Özellikle uluslararası platformlarda kendi adına duyurmak için hızlı bir başlangıç yapmak isteyen kişiler ise buy instagram automatic likes paketlerini değerlendirerek yapmış olduğu paylaşımlarının anında beğenilmesine açılıyor. Ne kadar fazla etkileşime sahip olursanız takipçi sayınızın doğal olarak artması o kadar kolay olacaktır.

blank

Instagram’da En Çok Takipçisi Olan Kadın Hesapları Kim?

Instagram’da en çok takipçisi olan isimler arasında ise özellikle kadınlara sıklıkla rastlanıyor. Bahsedilen ilk 3 sıralamanın ardından devam eden isimler şöyledir;

  • Dördüncü sırada aktris, şarkıcı, yapımcı ve iş kadını olarak bilinen Selena Gomez 429.000.000 takipçisiyle yer alıyor.
  • Beşinci sırada ise hemen ardından televizyon kişiliği ve iş kadını olarak tanınan 399.000.000 takipçisi olan Kylie Jenner geliyor.
  • Bir sonraki görülen kadın hesabı ise şarkıcı, aktris ve iş kadını olarak bilinen Ariana Grande bulunuyor. Ara ne güvende toplamda 380.000.000 üzerinde takipçiye sahiptir.

Şu Instagram’daki takipçi sayısıyla dikkat çekmeyi başarmış olan bu kullanıcıların yanında sizde Türkiye platformunda kendi adınızı duyurmak istiyorsanız Türk takipçi satın al işlemleri popülerliğinin artmasında hızlı bir etki oynayabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.